Džinovićeva ćerka ODLAZI, SELI se iz Srbije! Haris BESAN na naslednicu!

Autor:

Zabava

28.06.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka Đine Džinović zbog koje Haris negoduje.

Džinovićeva ćerka ODLAZI, SELI se iz Srbije! Haris BESAN na naslednicu!

Foto: Instagram.com

Ćerka Meline i Harisa Džinovića nedavno je napunila 18 godina, a kako se navodi, ona je rešila da promeni svoj život iz korena. Naime, kako se već pisalo, Đina Džinović je donela odluku sa se preseli kod svog dečka Andreja Đurića, koji je inače fudbaler i koji odlazi u inostranstvo da igra.

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina Džinović sa dečkom

- Andrej igra za Crvenu zvezdu, ali je pitanje kada će potpisati ugovor za novi klub. Njemu je cilj da ide preko, tačnije da igra u inostranstvu, što će se desiti od jeseni. Đina i on su već tri godine u vezi i baš se vole, pa je rešila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ukoliko Andrej napusti Srbiju, i ona pakuje kofere ‒ rekao je tada izvor Stara i dodao da Haris ćerku i te kako razume, ali da je veoma mlada da sve napusti i krene za partnerom, već da mora da misli na školovanje. Sa druge strane Melina smatra da je Đina pametna devojka, da bi trebalo da je puste i pruže joj podršku - piše "Hello!"

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Đina i Andrej

Kako stvari stoje, dan odluke se bliži, a Andrej se već pohvalio nastavkom karijere u Sloveniji, uz opis ''Novo poglavlje''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Goran

29.06.2022 05:48

Sa 15 godina ozbiljna veza.. Pa tata Harise šta si očekivao, kad si tako savremen?