Ceca je od nas pravila BOLJE LJUDE! Takmičar iz Cecinog tima otkrio sve o saradnji sa pevačicom!

Autor:

Zabava

26.06.2022

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović ove sezone u "Zvezdama Granda" je bila mentor i Alenu Bajroviću, koji se plasirao u finale.

Ceca je od nas pravila BOLJE LJUDE! Takmičar iz Cecinog tima otkrio sve o saradnji sa pevačicom!

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović

Takmičar „Zvezde Granda“, kome je mentor bila Ceca Ražnatović, pred sinoćnje finale je rekao kako je oduševljen pevačicom.

Alem Bajrović je otkrio da ga je Ražnatovićeva kao mentor naučila mnogo toga, a istakao je da se ona uvek trudila da nauči svoje kandidate da je najvažnije pre svega biti dobar čovek.

- Jako sam uzbuđen, nisam mogao ni da zamislim da ću ikada sarađivati sa Cecom. Ona je divna žena, pristupila nam je prijateljski bez obzira na uspeh i karijeru koju je ostvarila, uvek se trudila da porazgovara sa nama i da nam se maksimalno posveti. Uvek je bila profesionalna, nije je mrzelo da po nekoliko puta ponavlja iste stvari kako bi nama objasnila gde grešimo, i nastojala je da sve svoje znanje prenese na nas - rekao je Alem za Alo, pa otkrio neke od saveta koje mu je Ceca dala.

Foto: Republika.rs

Ceca Ražnatović sa svojim kandidatima, Alem Bajrović desno

- Mnogo mi je značilo kada mi je rekla da je u meni prepoznala talenat i čvrstinu, te da veruje da mogu da podnesem sve poteškoće javnog posla. Trudila se da nas pripremi za sve što sledi, ukoliko nastavimo da se bavimo pevanjem. Govorila nam je da je estrada velika džungla i pokušavala je da nam olakša da se u njoj po završetku takmičenja snađemo - ispričao je Alem, te otkrio još neke savete koje mu je dala folk zvezda. 

Foto: Republika.rs

Alem Bajrović desno

- Upozoravala nas je na neke poteškoće sa kojima možemo da se susretnemo, ali je uvek insistirala na tome da je najvažnije da budemo dobri ljudi. Ona je od nas pravila bolje ljude, ponavljala je da je najvažnije ostati svoj ma kakav uspeh ostvario. Govorila je da nikada ne zaboravimo ko smo, da ostanemo dosledni sebi i da verujemo u svoj talenat - zaključuje Alem za Alo.

Foto: Printscreen Prva TV

Nermin Handžić pobedio u Zvezdama Granda

Podsetimo, u finalu takmičenja koje je održano juče, pobedu je odneo Nermin Handžić, a njegov mentor bila Viki Miljković.

Drugoplasirani kandidat je bio u timu Đorđa Davida, a u pitanju je Aleksandar Josifovski.

Foto: Printscreen Prva TV

Aleksandar Josifovski

 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading