Zbog Džejeve ćerke svi PLAČU! Marija posvetila pesmu ocu, pa progovorila o teškim trenucima: Ne očekujem ni poziv, ni pomoć!

Autor:

Zabava

23.06.2022

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ramadanovski posvetila je pesmu ocu zbog koje se svi rasplaču.

Zbog Džejeve ćerke svi PLAČU! Marija posvetila pesmu ocu, pa progovorila o teškim trenucima: Ne očekujem ni poziv, ni pomoć!

Foto: youtube.com/printscreen

Džej i Marija

Marija Ramadanovski, ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, odlučila je da krene očevim stopama, pa je tako nedavno objavila pesmu koju je posvetila upravo ocu, ''Od kad nisi ti kraj mene'', koja izaziva bujicu emocija i suza kod svakog ko je čuje.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/GrandMagazinTVGrand

Marija Ramadanovski

Ona je bila gost u emisiji ''Grand magazin'' gde je pesmu otpevala, a voditeljka se rasplakala usred emisije zbog samih reči i emocije koju Marija prenosi. Ona je ovog puta govorila o svom ocu, pa je tako otkrila i koliko joj nedostaje, ko je sve uz nju, kao i kakav je Džej bio van kamere.

- To je posveta mom ocu i nadam se da ću nastaviti dalje da radim, ako bih bila bar jednu trećinu svog oca bila ih presrećna. Ne očekujem previše iako je on moj otac, ona je neka druga priča - rekla je Marija i otkrila ko se našao uz nju i porodicu u teškim trenucima:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/GrandMagazinTVGrand

Marija Ramadanovski o karijeri

- Što se tiče njegovih prijatelja tu su uz nas svakodnevno, a što se tiče estrade ja nisam neko ko se eksponirao, pa masu njih ne poznajem lično tako da ne očekujem pozive ni pomoć. Mislim da svi koji su trebali da budu tu su i bili, a oni koji nisu, ne znam šta da kažem...

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/GrandMagazinTVGrand

Marija Ramadanovski o ocu

Marija je otkrila i kakav je Džej bio u privatnom životu, daleko od kamera i svetla refletkora.

- Generalno je uvek bio isti, obično su javne ličnosti u javnosti jedno, a privatno drugo, kod njega to nije postojalo. Bio je isti na sceni, u kafiću, u diskoteci, uvek je bilo zezanje, smeh, igranje, lupanje. Prosto takav je čovek bio, satkan od te energije. Kao otac je bio jako brižan, mada je bio strog u smislu da je morala da se zna neka granica - otkrila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading