POKOJNI Nebojša Glogovac PLAKAO zbog Slobode Mićalović: Otkriveno ono o čemu se dugo ĆUTALO!

Autor:

Zabava

22.06.2022

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Glogovac plakao zbog Slobode Mićalovič!

POKOJNI Nebojša Glogovac PLAKAO zbog Slobode Mićalović: Otkriveno ono o čemu se dugo ĆUTALO!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Foto:Promo

Nebojša Glogovac

Nebojša Glogovac, poznati i omiljeni glumac koji je preminuo 9.februara. 2018. godine, a njegovu smrt ni dan danas javna scena nije prebolela.

U knjizi "Glogi", govorio je i kum Nebojše Glogovca, Vojin Ćetković, koji je otkrio pojedine anegdote iz druženja sa njim. Naim, na dan izvođenja predstave "Hadersfild", Sloboda Mićalović, koja je u braku sa Vojinom, porodila se i na svet donela Veru i Milu bliznakinje.

Republika

Foto: Instagram pritscreen

Sloboda Mićalović

 

Njih dvojica su to proslavili kako i dolikuje, a kada je Vojin trebao uveče da izađe na scenu, nije mogao da govori, već je samo se u fotelju. Onda je na red došla i scena u kojoj Ivan, koga je tumačio Nebojša Glogovac, treba da plače. Te suze Vojin nikada neće zaboraviti, Bukvalno su isprskale Vojina, piše Najžena.

Dva puta je plakao zbog Slobode Mićalović

- Isto se dogodilo kada sam mu saopštio da je Sloboda trudna. Bili smo u "Krojaču", u prvi mah nije reagovao, ustao je, otišao u toalet, vratio se s naočarima, skinuo ih je, i tada sam prvi put video takve suze koje pršte pod pravim uglom. Drugi i poslednji put bilo je na sceni - ispričao je Vojin Ćetković u knjizi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading