RIJALITI ZA HEPI - PROŠLOST!

Autor:

Zabava

21.06.2022

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Hepiju više nema mesta za rijaliti!

RIJALITI ZA HEPI - PROŠLOST!

Foto: instagram.com/suki_keso

Parovi

Mada u programskoj šemi Hepi televizije duže od godinu dana nema rijaliti programa, izvesno je, sudeći po emisijama, nosiocima najveće gledanosti, da show, uz koji su milioni nalazili zabavu, i dalje nije u planu.

- Istina je da povećanje gledanosti dugujemo informativnom programu i segmentima u kojima smo se vise okrenuli edukaciji - kažu na Hepi televiziji.

Sad je već jasno da su vodeći ljudi Hepi televizije zasnovali program na kursu jakog informativnog programa, a najveću gledanost u prime time beleži emisija "Aktuelnosti", koja je kroz prizmu operacije u Ukrajini ogolila poteze Zapada, ali i mnogih obaveštajnih službi, te je gledaocima približeno sve sto se dešavalo nama iza leđa, odnosno, kako su se u tajnosti i u uskom krugu svetskih lidera krojile sudbine Balkana i šire.

Nekad prepoznatljiva po zabavno-humorističkom programu "Parovi", Hepi televizija opredelila se za etno emisije "Prelo" i "Provodadžije", "Muzički specijal", "Poželi pesmu".

Milioni su ostali verni emisiji za narod - "Posle ručka", Jutarnjem programu.

Na pitanje, šta nas na Hepi televiziji očekuje na jesen, sa srećne televizije stigla je potvrda: mnogo ozbiljnih emisija, serijski program, dokumentarci koji su dugo i pažljivo spremani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading