Pevačice URNISALE Pavlovićevu! Milica laje na kolege, a onda CVILI ZA POMOĆ!

Autor: Melina Gvero

Zabava

21.06.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medijski rat koji traje između Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog pesme "Provereno" doveo je do opšteg raskola na estradi.

Pevačice URNISALE Pavlovićevu! Milica laje na kolege, a onda CVILI ZA POMOĆ!

Foto: ST/Dragan Kadić

Katarina Živković i Rada Manojlović su se udružile protiv Pavlovićke, te joj poručile da ne glumi budalu i ne moli za pomoć kada nikada nikom nije želela da pomogne.

Naime, Rada nije štedela Milicu Pavlović, te je rekla kako sve radi samo da bi privukla pažnju, te da je ona imala i veće probleme, ali nikada nije udarala po kolegama.

- Ovo je zaista nebulozna tema za bilo kakav komentar, ali radi promocije tih pesama da ispoštujemo priču ako insistirate da bilo šta pričam. Ništa to nije novo. Meni je oteta plaćena pesma "Lažov notorni", pa čak i ceo album "Bred Pit". Pa nisam cvilela ni privlačila pažnju, glumatala niti lajala na kolege, kao što to Milica radi. Sramota. A sad jedna još ozbiljnija i realnija činjenica. Osim Andreane Čekić, Dragane Mirković, Milana Stankovića, Kaće Živković i Milice Todorović, niko nije stao na moju stranu oko suštinski važne teme vakcinacije, KOVID pasoša i tiranije dok su nam zabranjivali nastupe i opstanak. Ne razumem čemu drama kad su svi na dobitku - iskrena je bila Rada za Skandal, dok je Kaća Živković slično reagovala, te urnisala Pavlovićku, rekavši joj da ne može da traži podršku kolega, a da iste pljuje po emisijama:

Foto: youtube.com/printscreen

Rada Manojlović

 

- To ko je u pravu u vezi sa skandalom u vezi s tom pesmom je svima jasno. Što bi se bilo ko od nas oglašavao kad se Milica prva nije oglašavala do "Amidžija", gde je prozvala sve kolege što je nisu javno podržale. Čula sam da je nas nekoliko otpratila s Instagrama. Mogu samo da je pitam što ona mene nije javno podržala kada sam se prepucavala s dotičnom budaletinom koja je prozvala sve pevačice, nego je mudro ćutala. Sad, kada je njen lični interes u pitanju, dala je sebi za pravo da nam zamera što je niko nije podržao. E pa, draga moja drugarice, koleginice, sugrađanko iz grada odakle smo obe, ima jedna poslovica: "Ne brani se kuća kad ti se zakuca na vrata, već se kuća brani na obodu naselja i granici.

Foto: ATA Images

Katarina Živković

 

Andreana Čekić: Kako radiš tako ti se vrati

Andreana Čekić takođe nije imala lepe reči za mlađu koleginicu, te joj je zamerila na bahatom ponašanju:

- Iskrena da budem, nisam ni primetila da me je Milica otpratila. Baš me briga, šta drugo da kažem. Nije moj posao da se mešam u tuđa posla jer imam dovoljno i svog. Kao drugo, nisam primetila da je Milica ustala i javno stala da se bori za mene kada je meni možda trebalo. Mnoge kolega koje su mi se našle i koje su bile tu za mene, e pa i ja ću se za njih uvek boriti. Znate kako kažu: "Kako radiš tako ti se i vrati".

Foto: Foto instagram

Milica Pavlović

 

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sneza

21.06.2022 08:24

Elita nema sta. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️