Iz Čoline kuće NESTALO 20.000 EVRA! Pevač zatekao PRAZAN sef, ŠOK usledio kada je otkriven POČINILAC!

Autor:

Zabava

20.06.2022

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravku Čoliću iz kuće ukradeno 20.000 evra.

Iz Čoline kuće NESTALO 20.000 EVRA! Pevač zatekao PRAZAN sef, ŠOK usledio kada je otkriven POČINILAC!

Foto: youtube.com

Zdravko Čolić nedavno je primetio da mu nedostaje pozamašna svota novca u sefu i to oko 20.000 evra, te je odmah pozvao policiju kako bi se slučaj rešio, a njegova supruga Aleksandra je o svemu obavestila i ćerke, a onda je usledio šok.

Republika

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić

Naime, kako Kurir prenosi, čim je čula o čemu se radi i da se policija nalazi u porodičnom domu, Una Čolić se uplašila i došla kod roditelja gde je kroz suze priznala da je ona ta koja je novac uzela. 

Republika

Foto: Instagram.com

Una Čolić

Ona je priznala da je htela da iznenadi svog dečka i kupi mu automobil, pa se izvinjavala roditeljima zbog neprijatne situacije u koju ih je dovela i novac odmah vratila. Čola i njegova supruga su bili zaprepašćeni ovim, ali se nisu naljutili na naslednicu, već su obavili razgovor sa njom i podsetili je da sa njima uvek treba da bude iskrena.

Republika

Foto: Instagram.com/unacolic

Una Čolić uzela 20.000 evra iz očevog sefa

Sva sreća pa je model koji su ona i njen izabranik želeli bio nedostupan u salonu, a prodavci koji su inače bili i sumnjičavi zbog novca koji imaju su im rekli da sačekaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading