Ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića išla je na DVA fakulteta, ali je sreću pronašla u ovom ZANIMANJU, majka sve otkrila!

Autor:

Zabava

18.06.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Popović se sada bavi zanimljivim poslom.

Ćerka Suzane Jovanović i Saše Popovića išla je na DVA fakulteta, ali je sreću pronašla u ovom ZANIMANJU, majka sve otkrila!

Foto: Republika

Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović nije se eskponirala u medijima. Aleksandra Popović odskoro dolazi na događaje sa majkom i ocem, pa konačno možemo da je vidimo.

Njena majka otkriva da je Aleksandra odabrala i profesiju kojom će se ubuduće, bar neko vreme baviti.

Foto: Republika.rs

Aleksandra Popović

 

- Aleksandra je kreativna devojka i ima nemirne prste. Studirala je čak dva fakulteta, ali je oba napustila jer se jednostavno tražila i možda se još uvek traži. Ipak, pošto ne voli da dangubi, a želi i da sama zarađuje novac, ona je završila kurs za danas jako popularnu nadogradnju noktiju, pa je gel-tehnikom počela da sređuje nokte. Njena prva mušterija i model je bila upravo njena majka Suzana, ali ovo joj ide jako dobro pa je rešila da proširi ovaj biznis za koji, naravno, ima neophodan početni kapital - rekao je svojevremeno izvor za medije, a navode je potvrdila i Suzana, gostujući u emisiji Milizam:

- Ni moj sin iz prvog braka, ni moja ni Sašina ćerka ne vole javnost i nikako ih ne možete videti u medijama. Naša ćerka je do sada promenila dva fakulteta. Ne zna ni ona čime želi da se bavi, pa se traži. Tu neodlučnost je nasledila na mene i ja sam prvo upisala ekonomsku školu, pa prešla u trgovačku, jer me ekonomija nije zanimala. Kod nje se to još nije iskristalisalo, ali neće da bude javna ličnost. Moja deca su se tako rodila i to su nam nametnuli. Rekli su nam „ako vi morate da budete javne ličnosti“ mi ne moramo.

Foto: Republika.rs

Aleksandra Popović Sašina i Suzanina ćerka

 

- Aleksandra je nedavno završila kurs za nokte, manikir i moram da se pohvalim da meni radi nokte. Ne peva, nijedno od njih nije povuklo talenat na mene. Peva Aleksandra u kupatilu za svoju dušu. Umetnička je duša i ima nešto u tim prstićima, pa ćemo videti da li će se završiti na tim noktima ili će ići dalje.

Foto: Republika

Porodica Popović

 

Ćerka Saše Popovića još uvek se traži kada su studije u pitanju, međutim, roditelji su ponosni na njenu odluku da do tada ipak sama zarađuje i podržavaju je u potpunosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading