Ovako izgleda SESTRA Seke Aleksić! Ajsela je takođe PEVAČICA, evo da li liči na folkerku (FOTO)

Autor:

Zabava

18.06.2022

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Seke Aleksić ima stariju sestru, koja je takođe javna ličnost.

Ovako izgleda SESTRA Seke Aleksić! Ajsela je takođe PEVAČICA, evo da li liči na folkerku (FOTO)

Foto: ST/D.KADIĆ

Ona se zove Ajsela Malkić i celog života živi u Bosni i Hercegovini gde radi kao pevačica.

Sestra Seke Aleksić nastupa po lokalnim TV stanicama u Bosni i Hercegovini kao i po tamošnjim lokalima gde izvodi uglavnom folk pesme.

 

 

 Sa Aleksićevom je u odličnim odnosima, a jednom prilikom bila je gostujući vokal na njenom koncertu. Seka je pohvalno govorila o sestri, piše Stori.

 

 

Ajsela nije isticala da je Sekina sestra te su ljudi u neverici kad ovo čuju. Možete procenite koliko su slične fizički, osim po smislu za muziku.

Pevačica je nedavno govorila o svom detinjstvu:

Odrastala sam bez oca, ali majka se trudila da to ne osetim. Radila je tri posla kako bi odgajala brata i mene. Nije mogla da priušti da nas upiše u vrtić, jer nije imala novca, pa su nas čuvali baka i deka. Nije im bilo lako sa mnom jer sam bila nemirno dete. Nisam bila bezobrazna, samo nestašna. Stalno sam nešto jela, a tako je i danas. Nije da nisam volela da učim, ali mi je pevanje bilo interesantnije. Zato sam uvek bila prosečan đak. Nekad sam godinu završavala dobra, nekad vrlodobra... Društvo iz odeljenja mi je bilo super. Deca me nisu zadirkivala zbog toga što su mi roditelji rastavljeni. Učitelj je odigrao ključnu ulogu u tome. Objasnio im je da u razredu ima i nas čiji su roditelji razvedeni, ali da mi nismo krivi zbog toga. I mama se trudila da nam nadomesti to što ne živimo sa ocem - ispričala je Seka ranije za Informer.

Foto: ST/D.KADIĆ

Seka Aleksić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading