Radi Manojlović PREKIPELO, pa ŽESTOKO spustila kolege: Estrada je KOMPLEKS težak! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.06.2022

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović javno udarila na estradu i kolege.

Radi Manojlović PREKIPELO, pa ŽESTOKO spustila kolege: Estrada je KOMPLEKS težak! (FOTO)

Foto: ATA Images

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović aktivna je na društvenim mrežama, naročito na Tviteru gde neretko otvori dušu i kaže šta misli o bilo kojoj temi, a sada je iznenadila kada je javno udarila na estradu.

Republika

Foto: instagram.com/ radamanojlovic

Rada Manojlović oplela po kolegama na Tviteru

Naime, ona je otkrila da odnosi među kolegama nisu idealni, kao i da joj nije jasno kome ona može da smeta.

– Da inaš samo nekoliko ljudi od ovolike estrade sa kojima možeš normalno da prozboriš, a ovi ostali te svakodnevno negativno iznanađuju. Ne znaš šta da očekuješ, stvarno tužno. „Selo moje lepše od Pariza“ – napisala je Rada i dodala:

Republika

Foto: radamanojlovic_/twitter/printscreen

Rada Manojlović na Tviteru

– A lepo smo mogli da budemo normalni. Šta bi nam falilo? Ništa! Svi sa kojima pišem ovde i na drugim društvenim mrežama su mi draži, verujte. Znam da su vaše pozitivne reči iskrene, to me diže i hrani, zapravo ste vi beg u realnost iz ovog ludila zvanog estrada - napisala je pevačica, a ubrzo su počeli da se nižu i pozitivni komentari njenih pratilaca.

Republika

Foto: radamanojlovic_/twitter/printscreen

Rada Manojlović o estradi

I dok su je podržavali u svemu što je pisala, njoj kao da je to bio vetar u leđa, pa se nije zaustavljala.

– Ako je neko poznat po šali i smehu to sam ja. Zamsli kada ja nekome smetam, onda je jasno kakva je većinski ekipa na estradi. Vodim se time da je život prekratak za ozbiljnu muku i brigu. Tviteraši su normalni ljudi, estrada je kompleks težak - zaprepastila je.

Republika

Foto: radamanojlovic_/twitter/printscreen

Rada Manojlović o kolegama

– Družim se sa običnim svetom, najčešće su tu sestra, tata, drugarice iz škole, sela…Šteta je samo da ne možeš više ni „ćao“ da kažeš nekome od kolega jer ne znaš šta ti misli. Ti misliš da ste dobri, a ono međutim. Ne zna se šta je gore, kada imaju hit, ili kada nemaju. U svakom slučaju, obe krajnosti izvuku pravu ličnost iz čoveka – zaključila je pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Rada Manojlović

Kako su je mnogi tešili, Rada je napisala da joj nije jasno kako nekome može da smeta ona koja je uvek nasmejana i spremna za šalu.

- Pa ako je neko poznat po šali i osmehu to sam ja, zamisli kad ja nekome smetam, onda je sve jasno kakva je ekipa na estradi (većinski), inače se slažem, život je prekratak za ozbiljnu muku i brigu.

Republika

Foto: radamanojlovic_/twitter/printscreen

Rada Manojlović razočarana u kolege

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading