Aco Pejović otvorio koncert NAJLEPŠOM BALADOM: Publika je u transu, PESMA"ZA LJILJANU" ODJEKNULA Tašmajdanom, da se NAJEŽIŠ! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ, Aleksandra DIMIĆ

Zabava

17.06.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejovič otvorio koncert najlepšom baladaom!

Aco Pejović otvorio koncert NAJLEPŠOM BALADOM: Publika je u transu,  PESMA"ZA LJILJANU" ODJEKNULA Tašmajdanom, da se NAJEŽIŠ! (VIDEO)

Foto: republika.rs

Aco Pejović večeras na Tašmajdanu održava spektakularni koncert, stadion je krcat, a ljudi iz prestonice, kao iz svih delova Srbije su došli da uveličaju fenomenalnu dugo očekivanu žurku.

 

 

Republika

Foto: republika.rs

Aco Pejović

 

Pejović je za Republiku otkrio da je ugasio tremu lozom, kao i da njegove ćerke večeras pevaju sa njim, a sada je koncert otvorio evergrinom "Za Ljiljanu" dok su ćerke na koje je ponosan iza njege upotpunile veličanstvenu atmosferu, a supruga ga bodrila iz prvih redova.

Publika je bila u transu, nisu ispuštali telefone u strahu da im nešto od sjajne atmosfre ne promakne, a najlepša balada je odjeknula Tašmajdanom, a mnoge uspomene su navrle mnogima koji su plakali uz ovu numeru.

Republika

Foto: republika.rs

Aco Pejović

 

Republika

Foto: republika.rs

Aco Pejović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading