Severina ISTRAUMIRALA VEŠTAKA koji je dodelio Milanu sina: Isprepadala ga u parku i uhvatila za nogu! Opisao svaki detalj!

Autor:

Zabava

06.06.2022

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Grošić ispričao je javnosti nepoznatu priču.

Severina ISTRAUMIRALA VEŠTAKA koji je dodelio Milanu sina: Isprepadala ga u parku i uhvatila za nogu! Opisao svaki detalj!

Foto: youtube.com/printscreen

Vladimir Grošić, veštak koji je na suđenju za starateljstvo sina Severine Vučković i Milana Popovića, malog Aleksandra dodelio ocu, te je pevačici dao pravo da povremeno viđa dete, tvrdi da ga je Severina mnogo pritiskala i da ju je prijavio.

 Severina je na leto 2020. godine okrenula veštaka i tražila da se sastanu u Zagrebu.

- Dao sam joj svoj broj i rekao joj da može da mi se javi kad god, bez obzira na to što sam odlučio da se povučem iz veštačenja. Nju je to rastužilo i molila me da se ne povlačim - rekao je Vladimir.

Foto: ATA Images

Severina Vučković

 

- Bili smo se našli u Maksimiru, jer sam tamo džogirao. Seli smo na klupicu u parku dok smo razgovarali i ona je počela da vadi neka dokumenta za koje je bila uverena da su bitni. Objasnio sam joj da ih mora predati u sudski spis. Ona mi je, dok smo pričali, stavila ruku na nogu. Kao da mi je stavila letvu. Bilo mi je neverovatno neprijatno. Stalno je plakala, a bila je mršava k'o kuga - objasnio je Grošić, piše Telegram.hr

On je izjavio da će naknadno uslediti Severinine poruke i pretnje, zbog kojih je odlučio da  tuži hrvatsku pevačicu.

- Ono što sam od Severine doživeo izazvalo mi je strah - ističe Vladimir.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading