Seka Aleksić napravila KOKOŠINJAC! Pevačica počinje da se bavi ŽIVINARSTVOM, sinovi van sebe od sreće! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.06.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić pokazala je novi kokošinjac.

Seka Aleksić napravila KOKOŠINJAC! Pevačica počinje da se bavi ŽIVINARSTVOM, sinovi van sebe od sreće! (VIDEO)

Foto: E-stock, privatna arhiva

Pevačica Seka Aleksić poznata je kao neko ko izuzetno voli decu, životinje i porodični život, te se otkad se udala za Veljka Piljkića trudi maksimalno da napravi ušuškani dom u kom će njeni sinovi Jakov i Jovan uživati i srećno rasti.

Iako se često akcenat stavlja na izgled njene kuće, a cifre na koje se procenjuje su vrtoglave, ipak, Seka tome nikada nije pridavala značaj. Aleksićeva konstantno ulaže svoj porodični dom, u koji neretko dolaze deca iz komšiluka kako bi se igrali sa njenim sinovima i uživali u brojnim stvarima koje im je svima pevačica omogućila.

Republika

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Kuća Seke Aleksić

Takođe, Seka veoma voli životinje, ima nekoliko pasa koje obožava, a sada je odlučila i da kupi kokoške. Ona je otkrila da je stigao kokošinjac u kom se nalazi nekoliko kokošaka, te je pokazala kako sve to izgleda.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Seka Aleksić pokazala kokošinjac

Njeni sinovi ne kriju oduševljenje novim prijateljima, naročito Jovan, koji ne može da se odvoji od koka, hrani ih i priča sa njima, a celokupan prizor raznežio se Seku, koja ga uči na koji način da se ophodi prema životinjama. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Sin Seke Aleksić oduševljen kokoškama

Inače, Seka je veoma posvećena svojim sinovima, na njihovo vaspitanje je veoma fokusirana, a ako je sudeći po njihovom dosadašnjem ponašanju i onome što pevačica prikazuje javnosti, u svom poslu kao majke itekako uspeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading