Sin Olivere Katarine POZNAT PO SKANDALIMA, a evo kako danas izgleda Mane! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.05.2022

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Olivere Katarina izazvao je brojne kontroverze u javnosti.

Sin Olivere Katarine POZNAT PO SKANDALIMA, a evo kako danas izgleda Mane! (FOTO)

Foto: ATA Images

Olivera Katarina

Olivera Katarina ima sina Maneta, kog je dobila  sa Miladinom Šakićem.

Njen sin se bavi slikarstvom, a nakon jednog skandala povukao se iz javnosti.

Naime, Mane je 2013. tokom jednog konkursa imao je incident sa članicom žirija za dodelu sredstava na konkursu za savremene vizuelne umetnosti. Tada je  dobio otkaz pa je navodno nalupao šamare direktorki Muzeja istorije Srbije, pa je navodno intervenisala policija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mane Sakic (@manesakic)

 

Godinu ranije, Mane je u emisiji “Granica”imao sukob sa pevačicom Martom Savić. Slikar je pokušavao da objasni da on nije običan čovek, a Marti je nervirao njegov arogantan stav.  Marta je tada tvrdila da je “Čovek, čovek”, a on da ne pripada tom običnom miljeu.

 

 

Olivera je nekoliko puta govorila o voljenom sinu.

- Mane je dugo živeo sam, sada mu je nepojmljivo da živi sa majkom. Teško mu to pada. Teško pada i meni iako mi je zadovoljstvo da udovoljavam sinu, kao svakoj majci, da mu kuvam, spremam… Mada se obožavamo, zajednički život je katastrofa! U stvari, ja svoj stan nikada nisam mi imala! Nikad mi to materijalno ni bilo toliko bitno. Stan je imao moj suprug, nasledio ga je moj sin - izjavila je Katarina ranije, preneo je Puls.

Foto: ATA Images

Olivera Katarina umetnica

 

Olivera Katarina, naša cenjena glumica i pevačica, dobila je brojne nagrade, ali njen sin joj je najveća nagrada.

- To je bila najveća radost za mene. Toliko sam bila srećna kada sam rodila sina, i danas sam srećna što ga imam. To me ispunjava. Dužnost svake žene je da se realizuje kao majka, a danas se, nažalost, može čuti među mladima kako je važno ostvariti se, imati karijeru, uspeti, uspeti i samo uspeti… Šta je to, uopšte, uspeh? Kada sve to dođe do nekog nivoa, shvatite kako uspeh ništa ne znači ako nemate normalnu porodicu, ako nemate dete kojim ćete produžiti život. Naše mlade devojke greše što odlažu udaju i trudnoću - izjavila je jednom prilikom Olivera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
rozika kolar

01.06.2022 08:18

legenda nase muzike svaka cast