NEZAMPAĆENI USPEH SRBIJE! Konstrakta PREŠIŠALA Mariju Šerifović, evo o čemu se radi!

Autor: M.G.

Zabava

01.06.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta bolja od Marije Šerifović.

NEZAMPAĆENI USPEH SRBIJE! Konstrakta PREŠIŠALA Mariju Šerifović, evo o čemu se radi!

Foto: Printscreen TV Prva, Printscreen Youtube/HRT Nedjeljom u 2

Marija Šerifović, Konstrakta

Ana Ðurić Konstrakta je i pre visokog plasmana na Evroviziji opčinila mnoge države, mahom u regionu, pa se njena pesma mesecima peva i sluša, a sad je to, po svemu sudeći, slučaj i sa mnogim zemljama koje su daleko od Balkana, što nije čak pošlo za rukom ni jedinoj srpskoj pobednici na Evroviziji Mariji Šerifović sa pesmom "Molitva".

Naime, nakon što je u susednoj Hrvatskoj došla na prvo mesto na zvaničnoj listi slušanosti pesama numera " In corpore sano" uspela je da uđe i na muzičke liste mnogih drugih zemalja. Tako, na primer, Konstraktinu pesmu možemo videti na zvaničnim muzičkim listama Holandije (19. mesto), Islanda (15. pozicija), Litvanije (11. mesto) itd, dok je na "Viral 50" listi najvećeg planetarnog striming-servisa Spotifaj dospela do sedmog mesta, što je dosad nezapamćen rezultat za izvođača iz Srbije.

Foto: Printscreen YT Eurovision Song Contest

Marija Šerifović 2007. je pobedila sa pesmom Molitva

 

Pesma "Molitva" Marije Šerifović, kojom je trijumfovala na Evroviziji 2007, nije uspela da se nađe ni na jednoj od gorepomenutih muzičkih lista, a Konstrakta je, podsećamo, ovog meseca učestvovala na 66. Evroviziji i zauzela visoko peto mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading