Dušici Grabović PUKLE pantalone POSRED ZADNJICE: Žestoka scena PEVAČICINE pozadine ZAPANJILA je mnoge, POKAZALA SVE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.05.2022

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušici Grabvić pukle pantalone posred zadnjice.

Dušici Grabović PUKLE pantalone POSRED ZADNJICE: Žestoka scena PEVAČICINE pozadine ZAPANJILA je mnoge, POKAZALA SVE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Dušica Grabović se pojavila na jednom prestoničkom dešavanju nakon afere o "Vip prostituciji", došla je vidno nasmejana u tamno roze kompletu koji je otkrivao njene obline, sakou i pantalonama, pozirala je puna samopouzdanja pred kamere, da bi u jednom momentu rekla da ne sme da se okrene jer su joj rekli da ima rupu na pantalonama, odnosno da su joj pukle pantalone na pozadini.

Nakon nekog vremema Grabovićeva ipak se okrenula bez blama i pokazala rupu na zadnjici, očigledno da nema problem da pokazuje osiguranu pozadinu, pa makar i pocepanih pantalona, sa osmehom na licu, te da je očigledno upeletenost u celu aferu nije previše istangirala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading