ISPOVEST DARKA TANASIJEVIĆA: Vlado Georgijev je hteo da me bije, bilo je gusto! (VIDEO)

Autor: M.Pantić/M.Gvero

Zabava

28.05.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj i novinar TV Pinka, pred našim kamerama ispričao je mnoge detalje iz svog života, ali i neprijatnog iskustva sa pevačem Vladom Georgijevim koji je imao još kao srednjoškolac!

ISPOVEST DARKA TANASIJEVIĆA: Vlado Georgijev je hteo da me bije, bilo je gusto! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Novinara i voditelja televizije Pink Darka Tanasijevića mnogi prepoznaju kroz rad na sezonama rijalitija "Zadruga", a malo ko zna da pre nego što je počeo da se bavi medijskim poslom jednom prilikom umalo nije dobio batine od poznatog pevača Vlada Georgieva zbog toga što se pred njim samo našalio da je novinar. On je u emisiji "ISPOVESTI", Republika TV-a, prvi put javno govorio o njegovom bliskom susretu s muzičarem koji je nasrnuo na njega u kafiću iako je tada bio srednjoškolac. Dok se prisećao detalja sukoba iz kog je, kako kaže, jedva izvukao živu glavu, Tanasijević priznaje da mu je s ove distance cela ta situacija pomalo i komična.

- To je bio kraj srednje škole, letovao sam u Herceg Novom s društvom iz Kovina. Svaku noć smo lumpovali i izlazili, a tad smo bili u jednom kafiću koji inače drži prijatelj Vlada Georgieva. On je bio tu, naravno, a neke naše drugarice su htele da se slikaju i pošto niko nije hteo da mu priđe, ja sam ustao da ga zamolim za fotografiju zbog njih. Pritom u tom periodu nemam veze s medijima, ali činim uslugu drugaricama i prilazim pevaču koji sedi za šankom i pije viski - priča Darko u jednom dahu i nastavlja:

Republika

Foto: instagram.com

Darko Tanasijević, voditelj i novinar TV Pink-a

 

- Ja prilazim da naručim piće, pozdravim se i da bih lakše ostvario komunikaciju s njim, predstavim se kao novinar jednog tada uticajnog dnevnog lista. U tom momentu usledila je katabaza, Vlado doživljava pomračenje uma i kreće da besni: "Ti si došao ovde u moj kafić da me slikaš" i uhvati me za majicu i digne od poda, ja tad imao 20 kila sa sve krevetom. Govorim mu da se šalim, da ne radim nigde, a on meni nastavlja da traži telefon jer misli da sam ga slikao. Pokušavam da mu dokažem da nemam ništa, ne znam koliko je to trajalo, meni je bilo kao godina jer sam jedva izvukao živu glavu. Mislio sam da će da me odvuče napolje, ispred kafića i prebije me, ali to se, srećom, nije desilo.

Foto: instagram.com

Darko Tanasijević, voditelj i novinar TV Pink-a

 

Kako dalje navodi Pinkov voditelj, do cele ove neprijatne situacije je došlo zbog toga što je u to vreme Georgiev bio kivan na novinare jer su pisali o njegovom privatnom životu, a on je skandaloznim ponašanjem davao povod za razne priče.

- Tad je stvarno bila priča da se odao porocima, zbog čega su ga razvlačili na naslovnicama. Čak su se lekari i psiholozi oglašavali i komentarisali njegovo ponašanje u javnosti, a ja sam mu, besnom i kivnom, došao kao kec na jedanaest. Otada se nismo sreli, mislim da me ne bi ni prepoznao - zaključio je Tanasijević.

 

Veliku ispovest Darka Tanasijevića možete pogledati u videu na početku teksta! 

Sve epizode "Ispovesti" možete pogledati klikom na link

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lemi

03.06.2022 06:21

Šteta što nije!! da se malo dozovu pameti ovi rijaliti pajaci koji sebe zovu novinarima!!! Gde ih samo nalaze ovako odvratne?? Mada ko bi radio taj posao do ovih gejeva!!!