KRALJICA PLASTIČNIH OPERACIJA ZAVRŠILA NA SUDU! Potrošila 200.000 da izgleda kao barbika, A SADA ĆE MORATI MNOGO TOGA DA OBJASNI! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

26.05.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijska barbika Tara Džejn (33), koja je potrošila 200.000 dolara na plastične operacije, uključujući i pet povećanja grudi i šest operacija nosa, završila je na sudu.

KRALJICA PLASTIČNIH OPERACIJA ZAVRŠILA NA SUDU! Potrošila 200.000 da izgleda kao barbika, A SADA ĆE MORATI MNOGO TOGA DA OBJASNI! (FOTO, VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Kako piše najpoznatiji britanski tabloid Dejli mejl, medicinska sestra koja je u žižu javnosti dospela nakon zbog fotografija koja uglavnom objavljuje na Instagramu a na kojima je najčešće oskudno obučena, pred organima gonjenja u Melburnu našla se zbog neplaćenih kazni u saobraćaju.

- Dobro jutro. Tara je prisutna, izgleda da sam broj jedan na listi pojavljivanja - rekla je ona uključujući se putem video linka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3)

 

Međutim, kako navodi britanski tabloid, ova Instagram influenserka morala je strpljivo da čeka suđenje, pošto je nekoliko slučajeva pre nje već bilo zakazano.

 

 

- Tačni detalji prekršaja koje je Tara napravila ostaju misterija, pošto je sudija Roslin Poter odbila da objavi sudske dokumente - piše Dejli mejl.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Jayne (@tara_jayn3)

Inače, o tome kako je ova kraljica plastike dospela na sve velike medije koji se bave zabavnom tematikom, pisao je i portal Republike - Srećna.

 

Kako smo tada objavili, Taru na Instagramu prati gotovo 150 hiljada ljudi, a svetsku popularnost stekla je učešćem u poznatoj emisiji Toda Simspona "Ogledalce, ogledalce".

Reč je o šou koji prati Australijance s najvećim brojem hiruških intervencija, a posebna pažnja posvećuje se njihovoj psihološkoj opsednutosti time da idu pod nož.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading