Ivica Dačić stigao na POMEN Milutinu Mrkonjiću i održao govor: Ana Bekuta mu pokazuje kako funkcioniše QR KOD SA NADGROBNE PLOČE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.05.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Dačić došao je da oda počast prijatelju i kolegi iz stranke SPS.

Ivica Dačić stigao na POMEN Milutinu Mrkonjiću i održao govor: Ana Bekuta mu pokazuje kako funkcioniše QR KOD SA NADGROBNE PLOČE! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ivica Dačić pojavio se na pomenu kolege i prijatelja Milutina Mrkonjića. 

Političar se pridružio funkcionerima SPS, kao i Ani Bekuti.

Pevačica je pokazala Dačiću kako se očitava QR kod, koji je danas postavljen na Mrkinu nadgrobnu ploču.

- Danas je njegov 80. rođendan. Okupili smo se ovde da održimo poštovanje i sećanje na velikog i dragog Mrku. U svemu nam nedostaje, ali u svemu pronalazimo njegovo priststvo. Moram da se zahvalim i Ani, da iskoristimo prednosti digitalizacije, odnosno informacionog društva. Uz pomoć QR koda možete da vidite celokupnu njegovu biografiju i njegove najdraže fotograije, uključujući i šta smo našli, a to je članska karta SPS, još iz jula 1990. godine, sa potpisom tadašnjeg predsednika, Slobodana Miloševića. Zahvaljujem se svima koji su došli, da se okupimo, popričamo i čuvamo uspomenu na njega. Ponosni smo što smo bili deo njegovog života i što je on bio deo našeg i života naše partije - glasio je govor Ivice Dačića. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading