Konstrakta ima DVOJNICU! Umetnica se oglasila i poslala HIT poruku!

Autor: M.G.

Zabava

23.05.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta je bila iznenađena kada je videla dvojnicu.

Konstrakta ima DVOJNICU! Umetnica se oglasila i poslala HIT poruku!

Foto: Instagram

Srpska predstavnica na Evroviziji Ana Ðurić Konstrakta ima dvojnicu, naučnicu Jercu Legan Cvikl iz Slovenije, koja izgleda kao Konstraktina bliznakinja.

Naime, u Sloveniji živi Jerca Legan Cvikl, svestrana javna ličnost koja neodoljivo podseća na Anu Đurić, a koliko je i sama Ana iznenađena sličnošću sa Slovenkom, na Instagram storiju naglasila je da imaju čak i isti mladež.

 

 

- Stvarno je ista ja, čak i mladež imamo isti, na istoj strani - napisala je Ana na profilu.

Inače, prema naučnim istraživanjima, svaka osoba na svetu ima bar još sedam osoba koje izgledaju kao da su njihovi jednojajčani blizanci. Ali mnogi u toku života ne upoznaju dvojnika. Konstrakta je ipak imala sreću, pa je za života saznala za dvojnicu, koja je, sudeći po biografiji, poput Ane, potpuno drugačija. Jerca, pored toga što je antropolog i doktor nauka, bavi se i novinarstvom i publicistikom. Kako prenose mediji, Jerca Legan Cvikl je nedavno objavila monografiju "Crna umetnost", o istoriji slovenačkog štamparstva, a trenutno radi i na četiri knjige. Devedesetih se bavila novinarstvom, a 2009. doktorirala je na Fakultetu za humanističke nauke u Kopru, a bavi se i glumom. Udata je za političara i ekonomistu Milana Cvikla, s kojim ima dvoje dece, a njena majka Dragica Marta Sternad 2012. proglašena je za naučnicu godine u Sloveniji, prenosi RTS. Sličnost sa Konstraktom primetila je i Jerca, a obe imaju identičan mladež iznad usne.

Foto: Instagram

Konstraktina dvojnica

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading