Marina Visković otkrila da li ima EKSPLICITNE SNIMKE: Pevačica šokirala, evo koliko bi KOŠTAO njen sadržaj na OnlyFansu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.05.2022

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković je za Republiku prokomentarisala aktuelne teme.

Marina Visković otkrila da li ima EKSPLICITNE SNIMKE: Pevačica šokirala, evo koliko bi KOŠTAO njen sadržaj na OnlyFansu! (VIDEO)

Foto: Republika/O.Bogdanović

Marina Visković

Marina Visković podržala je Biljanu Tipsarević koja predstavlja novu modnu kolekciju.

Pevačica se u jednom svom spotu pojavila cela istetovirana, pa je upitana da li to želi i u životu.

- Zanimljivo mi je bilo, dok sam se tuširala, gledala sam da ostane što duže. Previše je tu truda uloženo da bih sprala tri sekunde sa sebe to, ali ne bih se istetovirala, volim tetovaže, ne mogu da kažem ne kada nekom stoji, ali sebe ne vidim u tome - rekla je Marina.

Foto: ATA Images

Marina Visković pevačica

 

 

Otkrila nam je da li ima neki eksplicitni snimak u telefonu.

- Ne, zaista nemam, nisam pravila takve slike (smeh). Baš sam juče razmišljala o tome. Koliko sam čula, OnlyFans imaju Bijonse i Riki Martin, to je sajt za fanove, nego smo mi ničim izazvanim pretvorili u... - rekla je pevačica i dodala:

- Ne znam šta bih delila tamo sa fanovima, koliko asm shvatila to je kada ti deliš situacije, trening, pa ko uhavati to gleda. Zaista za sve dajem besplatno, i savete i treninge, tako da ništa ne bih tražila. 

Pogledajte video sa početka teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading