STANOVI NAJBOGATIIH SRPKINJA KOJI ODUZIMAJU DAH: Zavirite u životne kutke NAJLUKSUZNIJIH DOMOVA, na kome im ZAVIDI CEO SVET! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.05.2022

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovi najbogatijih srpkinja koji oduzimaju dah.

STANOVI NAJBOGATIIH SRPKINJA KOJI ODUZIMAJU DAH: Zavirite u životne kutke NAJLUKSUZNIJIH DOMOVA, na kome im ZAVIDI CEO SVET! (FOTO)

Foto: ATA Images, ST/D. Kadić, Profimedia

Ovo su jedne od najbogatijih srpkinja, a pogled na njihove luksuzne stanove oduzima dah. Jelena Đoković, Emina JahovićJelena bin Drai, Anika Božović i i ostale imućne srpkinje su do te mere sredile svoj životni prostor da im svi zavide.

Emina Jahović se nakon razvoda sa Mustafom sa sinovima se preselila u drugu kuću u blizini koju je uredila prema najvećim trendovima u dizajnu enterijera, a ovaj poduhvat je detajno planirala, a rezultat je ostavio sve bez teksta.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Stan Emine Jahović

 

S notama minimalizma u novom Eminom stanu preovlađaju neutralne boje – bež, siva, krem, svetloroze, kao i crni i zlatni detalji, te sve odiše prefinjenošću i luksuzom.

Elegantan prozračan prostor je vrlo svetao zahvaljujući velikim prozorima od poda do plafona.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Stan Emine Jahović

 

Efektni ramovi za ogledala, mermer i sofisticirani detalji čine Eminino utočište mestom kakva viđamo po svetskim magazinima. Posebnu draž svemu daje i terasa sa koje puca pogled na Bosfor.

Jelena Bin Drai nekadašnja mis bivše Jugoslavije jeste okružena glamurom i živi san mnogih žena. Ova bivša srpska manekenka, misica i modna dizajnerka godinama živi u Dubaiju sa suprugom i četvoro dece. Uspešna je poslovna žena, na čelu nekoliko kompanija, a svoj dom je preuredila po najnovijim standardima.

 

 

On odiše luksuzom i elegancijom. U njemu preovlađuju svetle boje, bela, bež, ali i sivi nameštaj, poput udobne sofe. Poseban deo su grandiozne stepenice sa vrlo zanimljivom ogradom, na kojoj inače i njen krzneni ljubimac voli da odmara.

Godine 2003. godine Jelena je upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara.

 

 

Dom Jelene i Novaka Đokovića u Monte Karlu se procenjuje da vredi oko šest miliona evra.

Taj stan s prelepim pogledom na more samo je jedna od nekoliko nekretnina koje najbolji teniser na svetu poseduje, stan je prilagođen njihovoj deci i čini se da imaju sve što im treba.

 

 

Klinci imaju svoj kutak za igranje, svoju biblioteku, pregršt igračaka.

Jelena Đoković je pokazala i kako izlgeda njena kućna kancelarija, u kojoj je uvek i zdrava hrana nadohvat ruke. Tu je i prostrana biblioteka, budući da je Jelena poznata kao strastvena ljubiteljka knjiga.

Anika Božić je iz Sremske Mitrovice, a udajom za Jusufa Al-Saraja je dobila nadimak arapska princeza.

 

 

Ova naša bivša manekenka koja je radila i kao novinarka za oko javnosti zapala je upravo udajom za milionera Jusufa Al-Saraja. Ona je tako dobila nadimak ‘arapska princeza’ kojim je i dan-danas oslovljavaju u medijima, mada njen muž zapravo nije arapski princ, prenosi Stil.

Ona živi na relaciji Kairo – Pariz. Njen stan u Parizu nalazi se u centru grada, a kuća u Egiptu nalazi se na samoj plaži.

 

 

Anika obožava prostrana ogledala, ali i kamin koji daje posebnu draž domu.

Tamnije nijase drveta su u njenoj spavaćoj sobi, dok je dnevni boravak miks svetlih nijansi i orijentalnih tonova – pravi spoj koji odiše udobnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lola

20.05.2022 11:02

Naravno, sve su ih dobile "dobrom" udajom.