UŽIVO IZ ŠIMANOVACA: Kija Kockar ponovo ulazi u Zadrugu? Otišla na potpisanje UGOVORA, poručila svima- JAKO SAM RADOSNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar se uključila iz Šimanovaca, a svi su pomislili da će se pojaviti u rijalitiju ,,Zadruga" ponovo!

UŽIVO IZ ŠIMANOVACA: Kija Kockar ponovo ulazi u Zadrugu? Otišla na potpisanje UGOVORA, poručila svima- JAKO SAM RADOSNA! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pobednica rijalitija ,,Zadruga 1" i pevačica Kristina Kija Kockar šokirala je sve pratioce na Instagram profilu kada je pre samo nekoliko sati objavila fotografiju iz Šimanovcama i to iz Pink studija. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Odmah su počele spekulacije da će se uskoro naći na velelepnom imanju, do samog kraja rijalitija, da se bori sa ostalim zadrugarima, a ostali su pak pomislili da je u pitanju snimanje neke emisije ili je otišla na razgovor za novi projekat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mejdejz (@mejdejz)

 

Podsetimo, pored toga što je bila i zadrugarka, svojevremeno Kija se našla u ulozi stručnog žirija u emisiji ,,Ja imam talenat", koji je naišao na veliku pažnju kod publike. 

Bilo kako bilo, Kockareva je zaintrigirala sve pratioce, koji su odmah počeli da u komentarima spekulišu šta je to sada Kija zasmilila, a sigurno da će ih obavestiti blagovremeno kada bude odlučila da podeli sa svojom publikom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Kija Kockar Instagram

 

- Jako sam radosna - napisala je Kija uz stori na Instagramu.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading