ULTRAZVUK DOJKE JE SVE OTKRIO: Poznato zdravstveno STANJE spisateljice Jelene Bačić Alimpić, oglasila se na Instagramu i PRIZNALA SVE! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Bačić Alimpić otkrila detalje iz bolnice!

ULTRAZVUK DOJKE JE SVE OTKRIO: Poznato zdravstveno STANJE spisateljice Jelene Bačić Alimpić, oglasila se na Instagramu i PRIZNALA SVE! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jelena Bačić Alimpić

Jelena Bačić Alimpić od povrede kičme, zbog koje je tri dana nepomično ležala u krevetu, a zatim mesecima praktikovala naporne terapije dok se nije dovela u normalu, tvrdila da joj se zdravstveno stanje znatno poboljšalo.

Sada je opet objavom na Instagramu zbunula i zabrinula mnoge.

Naime, spisateljica se javila iz bolnice u kojoj je obavila ultrazvučni pregled dojke i mamografiju. Kako ona tvrdi, analize su dobre, te je poslala snažnu poruku ženama širom zemlje da idu na preventivne preglede:

- Svake godine na proleće redovan, preventivni pregled 3D mamografija kod moje prof. dr Dragane Bogdanović Stojanović je kao dodir leptira. Mamografija na 3 godine, a ultrazvuk svake, za žene u mojim godinama se preporučuje  - poručila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading