EVO KAKO JE IGOR STAROVIĆ IZGLEDAO KAD SE POJAVIO POSLEDNJI PUT U JAVNOSTI: Da li je nešto ukazivalo na TRAGIČAN ISHOD? TUGA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.05.2022

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje pojavljivanje Igora Starovića pre 7 meseci!

EVO KAKO JE IGOR STAROVIĆ IZGLEDAO KAD SE POJAVIO POSLEDNJI PUT U JAVNOSTI: Da li je nešto ukazivalo na TRAGIČAN ISHOD? TUGA! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Pevač Igor Starović, umro je u 56. godini, nakon kratke borbe sa bolešću, a ova vest je potresla javnost.

U emisiji "Grand magazin", Igor je gostovao pre sedam meseci i to je njegovo poslednje pojavljivanje na televiziji.

Igor je tada pričao o svojoj vezi sa Draganom Katić, te da iako je bilo davno da je Dragana divna osoba.

"Dosta je priča čudna i duga. Niko iz tadašnjeg sastava "Divljeg kestena" se nije bavio muzikom, svi smo došli sa različiih strana. Nalazili smo se u podrumu, svirali. Kako god, to su bila užasna vremena, ratno stanje, ne volim da se sećam toga, a u tom ludilu je to bio beg. Mi smo se skupili i napravili bend", rekao je tada on, a onda se osvrnuo na Draganu.

- To je bilo zaista davno, jedva se i sećam ali Dragana je jedna divna osoba, sjajna dama, veliki drugar. Ta priča koja se dešavala sa nama je bila pre više od dvadeset godina, ali to se ne zaboravlja - prisetio se Igor tada i pričao o životu koji u mladosti nije bio lak, ali je bio lep.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading