OVO JE BILA VERENICA IGORA STAROVIĆA: U najgorem trenutku ga je NAPUSTILA, BOLNO SAZNANJE GA JE RAZORILO, OKRENULA SE OVOM RIJALITI IGRAČU! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.05.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Balerina, Jelena Milošević je svojevremeno bila verenica Igora Starovića!

OVO JE BILA VERENICA IGORA STAROVIĆA: U najgorem trenutku ga je NAPUSTILA, BOLNO SAZNANJE GA JE RAZORILO, OKRENULA SE OVOM RIJALITI IGRAČU! (FOTO)

Foto: ATA Images

Igor Starović

Igor Starović, frontmen grupe "Divlji kesten" preminuo posle kraće bolesti u 56. godini.

Pored toga što je bio zvezda devedeseth, učestvovao je i na "Farmi", kao i njegova bivša verenica balerina Jelena Milošević, čijim je ponašenjm Starović bio šokiran.

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Kristijan Golubović

 

- Njoj želim svu sreću, a u koga se ona zaljubljuje ili ne, mene to ne interesuje. Imam svoj život i ne volim da vodim brigu o drugima - rekao je tada Starović.

Balerina Jelena Milošević, njegova najveća ljubav, s kojom je bio i veren, a nje se svi sećaju sa "Farme 6" kada se nije odvajala od Kristijana Golubovića u kojeg se "smrtno" zaljubila.

Republika

Foto: www.youtobe.com/

Jelena Milošević

 

Kristijan Golubović je juče u dvorištu Milošu Radičeviću otkrio da mu se Jelena Milošević požalila da ju je dečko s kojim je bila tri godine tukao.

- Rekla mi je da ju je tukao kao vola u kupusu, puckao vilicu, pesnicom i glavom udarao, arkadu razbio - prepričavao je žestoki momak. Iako nije rekao o kom bivšem Balerininom dečku je reč, mnogi su pomislili na Igora Starovića, sa kojim je Balerina bila verena. Kada smo ga pozvali, on se našao u čudu.

- U životu nisam digao ruku na žensko, ne vidim razlog zbog čega bi se to odnosilo na mene. Ne interesuje me šta ko priča tamo. Iz ličnog iskustva znam da je tamo sve nerealno i da učesnike ne treba ozbiljno shvatati, jer se nikad ne zna šta ko priča - izjavio je pevač pop grupe Divlji kesten.

Igoru je tokom učešća u rijalitju "Farma" 2013. godine naglo pozlilo, zbog čega je hitno prevežen u bolnicu, piše Kurir.

- Nalizama nije ustanovljen poseban uzrok zbog čega je došlo do tegoba, a jedini negativan nalaz su bila slomljena rebra nakon ukazane prve pomoći Edina Škorić - rekli su tada iz Urgentnog.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading