DOČEKANA KAO POBEDNICA! Konstrakta svetu poslala brutalnu poruku, OPRALA SAM EVROPU, A LAVOR VRATILA U SRBIJU!

Autor:

Zabava

16.05.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon osvojenog petog mesta i performansa na sceni kojim je ostavila celu Evropu bez daha naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji Ana Đurić Konstrakta juče je stigla u Srbiju. Ana je dočekana kao pobednica, što zapravo i jeste, budući da se visoko plasirala i da o njoj svi bruje

DOČEKANA KAO POBEDNICA! Konstrakta svetu poslala brutalnu poruku, OPRALA SAM EVROPU, A LAVOR VRATILA U SRBIJU!

Foto: ST/Petar Divac

.Naime, Ana je na originalan način o povratku obavestila pratioce na Instagramu, kojih ima u sve većem broju, te je, kako samo ona zna, između redova svetu poslala brutalnu poruku i time jasno stavila do znanja šta je uradila u Evropi.
- Vraćamo se kući, lavor i ja. Oprala - napisala je Konstrakta u opisu fotografije s finalnog nastupa, dok su se komentari samo nizali:
- "Tako je, Ana, Evropu si oprala, ma oduvala", "Samo da si se vratila, svi smo uz tebe", "Ti si naša pobednica", "Najbolja si, neka si ih oprala i osvestila."
Konstrakta je juče sletela u Srbiju, gde je stigla letom iz Milana. Umetnica je s osmehom pozdravila sve prisutne, koji su joj aplaudirali zbog uspeha koji je donela našoj zemlji.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ana Đurić Konstrakta

 

- Bilo je uzbudljivo, to sa žirijem je bilo tanko, pa sam mislila da ovo ne prolazi ovde. Od publike smo na drugom, trećem mestu, čini mi se, to mi je draže! Ne znam šta sam pričala. Rekla sam da je bilo pristojno, pristojno mesto. Van uobičajenih nastupa smo bili. Osetila sam najveću podršku od naših suseda. Za publiku ne znam, dobili smo ukupan broj. Od žirija smo od Hrvatske i Crne Gore dobili 12, lepo. Iznenađenje je i pet poena od Irske. Mislim da smo dobro prošli.

Na pitanje kakvi su dalji planovi umetnice Konstrakta je odgovorila šaljivo, u svom stilu:
- Umetnica planira da bude nevidljiva. Krećemo u taj projekat.
Podsećamo da je Konstrakta danima intrigirala strane medije performansom na bini. Trudili su se da shvate poruku pesme, da nauče koreografiju, ali nisu prestajali da komentarišu i njeno pranje ruku na sceni. Često se, kao komentar, moglo čuti: "Sve smo do sada videli na Evroviziji, ali da neko pere ruke u lavoru, e to nismo." I nema sumnje da je upravo fotografija na kojoj Konstrakta pere ruke u lavoru obeležila ovogodišnju Evroviziju.
Republika

Foto: ST/Petar Divac

Ana Đurić Konstrakta

 

Moj favorit je bio Portugal, publika je dala glasove Ukrajini

Konstrakta ne misli da je to glasanje bilo namešteno, a svidela joj se predstavnica Portugala i nije bilo mnogo druženja zbog gustog rasporeda.

- Portugal mi je nekako isplivao, te devojke su mi se mnogo svidele. Što se tiče pobednika, to jest Ukrajine, te glasove je dala publika, tako da publika to najbolje zna i ima neku svoju volju, očigledno je tako trebalo biti.
Republika

Foto: RTS/printscreen

 

 

TOKOM LETA PILOT SE OBRATIO KONSTRAKTI

Konstrakta je ostvarila veliki uspeh na Evroviziji, plasirajući se u top pet najboljih. Čestitke stižu sa svih strana, kako s kopna tako i s neba. Za vreme četa pilot je rešio da se obrati i čestita odličan uspeh našoj pevačici.
- Čestitamo na nastupu u finalu takmičenja, na tome kako ste predstavili našu zemlju. Želimo vam mnogo sreće u daljem radu i mnogo zdravlja jer - umetnica mora biti zdrava - rekao je pilot koji je vozio naš tim iz Torina.

Poruke na srpskom osvanule na zvaničnom Tviteru Evrovizije


Posle Konstraktinog nastupa usledio je potez koji je mnoge oduševio! Neposredno nakon njenog nastupa na zvaničnom Tviter nalogu ovog muzičkog takmičenja osvanule su poruke na srpskom. Među brojnim tvitovima koji su tokom trajanja finalne večeri mogli da se pročitaju na zvaničnom nalogu Evrovizije našle su se čak dve na srpskom.
- Perite ruke - poručili su, uz emotikone sapuna i srpske zastave, da bi potom, uz emotikone tapšanja, usledio i stih iz pesme "In corpore sano":
- Biti-biti-biti-biti zdrava.

 

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

 

 

Lukas: Pobedili smo, a da nismo ni otišli, svi nas pokrali


Aca Lukas prisetio se svoje pesme iz 1998, nakon što je Ukrajina odnela pobedu na Evroviziji 2022. Lukas je podelio stori Milana Radulovića Laće, čiji je otac radio Acinu pesmu i obojica su istakli da numera mnogo podseća na pobedničku pesmu Evrovizije.
- Pobedili smo, a da nismo otišli... Svi nas pokrali - napisao je Lukas na Instagramu.
Ovim povodom oglasio se i Laća:
- Čestitke Konstrakti. Srbiju ste predstavili kako dolikuje. Čestitke Ukrajini na pobedi.

Sloba: Dajte odmah Ukrajini prvo mesto u Kataru


Ukrajina je pobedila na Evroviziji 2022, a tim povodom se oglasio pevač Sloba Radanović na Instagramu i poslao brutalnu poruku.
- Dajte im odmah prvo mesto u Kataru - napisao je on, misleći na predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Republika

Foto: Instagram.com, Zvezde Granda.com printscreen

 

 

Marija: Evrovizija da se profiliše kao takmičenje u kom glasa ili publika ili žiri


Marija Šerifović ne krije razočaranje što naša predstavnica nije pobedila:
- Ispoštovaću sportski duh, te u skladu s tim prvo ću čestitati pobednicima, ali i organizatorima. Neću da krijem dozu razočaranja, ali ističem da je ovaj plasman naše delegacije fenomenalan. Ujedno čestitam Konstrakti i celom timu. Za kraj bih dodala da bi možda bilo dobro da se Evrovizija profiliše kao takmičenje u kom glasa ili publika ili žiri.

Republika

Foto: ST/P. Divac, Zvezde Granda pritnscreen.com

 

 

Mili: Pokazali smo da iz naše zemlje dolaze umetnici koji su jedinstveni


Muzički producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili progovorio je o našoj predstavnici:
- To je jedan fantastičan imidž za našu zemlju u celom svetu. Hvala Konstrakti i čestitke za ostvaren fenomenalan rezultat. Bravo. Pokazali smo da iz naše zemlje dolaze umetnici koji su originalni i jedinstveni toliko da ih prepoznaje publika cele Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading