ODJEKNULO KAO BOMBA! Rada i Haris PUKLI zbog MILANA STANKOVIĆA: Pevačica BACILA PIK NA BIVŠEG, nije ga PREBOLELA, Berkovič IZGOREO OD MUKE?!

Autor:

Zabava

16.05.2022

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović i Haris Berković raskinuli zbog Milana Stankovića!

ODJEKNULO KAO BOMBA! Rada i Haris PUKLI zbog MILANA STANKOVIĆA: Pevačica BACILA PIK NA BIVŠEG, nije ga PREBOLELA, Berkovič IZGOREO OD MUKE?!

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Danima se prepričava raskid Rade i Harisa i dok neki još misle da su sve to spekulacije, otkrivena je istina.

Naime kako tvrdi izvor Sveta, Haris se požalio da mu je prekipelo zbog Milana Stankovića, koji je Radi "isprao mozak", te je bila više okrenuta bivšeg nego njemu, koji je zbog nje zapostavio karijeru.

Republika

Foto: printscreen

Milan Stanković

 

- Haris i Rada već dugo nisu kako treba, stalno su se svađali i skroz su se udaljili. Njemu je jako smetalo njeno druženje sa Milanom, ne zato što joj je bivši dečko, već zato što je smatrao da loše utiče na nju. Kada god bi potegao temu oko Milana izbila bi svađa i sve mu se mučilo. Rada se skroz okrenula veri i promenila odnos prema dečku, jer joj je Milan "isprao mozak" - kaže izvor kome se Haris poverio i požalio da se Rada mnogo promenila.

- On je zbog veze sa njom zapostavio karijeru i sad vidi da je pogrešio, ali se nadao da je veza sa Radom za ceo život. Ona se mnogo promenila, više ne zna ni šta radi ni šta priča - kaže izvor blizak nekadašnjem paru otkrivši javnosti da je Milan Stanković verovatno bio jedan od osnovnih razloga za raskid Rade i Harisa, piše Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dada

16.05.2022 10:40

Spasio je. Ona nije svesna da mešoviti brak, nije dobra opcija. Svako svome, tako je najbolje