Srbija ima NIKAD VEĆE ŠANSE ZA POBEDU NA EVROVIZIJI! Marko Kon oduševljen, evo kakav TAJNI PLAN ima sa Konstraktom

Autor: Vladan Mišić

Zabava

14.05.2022

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Kon predviđa Konstrakti veliki uspeh na Evrosongu.

Srbija ima NIKAD VEĆE ŠANSE ZA POBEDU NA EVROVIZIJI! Marko Kon oduševljen, evo kakav TAJNI PLAN ima sa Konstraktom

Foto: ST/REPUBLIKA, Printscreen Youtube Eurovision Song Contest

Marko Kon ne krije oduševljenje srpskom predstavnicom na Evrosongu, Anom Đurić Konstraktom, koja je uspela da se plasira u finale takmičenja za Pesmu Evrovizije. Muzičar te je za naš portal govorio o zdravoj umetnici i smatrao da ona može da donese pobedu našoj državi na ovom takmičenju.

Foto: Facebook.com printscreen

Marko Kon kompozitor

 

- Mislim da imamo šanse za pobedu. Te šanse dugo nisu bile veće. Odličan je bio nastup, ostala je verna sebi, nije ga puno promenila, što je jako dobro. Mislim da je uradila odličan posao, i da treba da nastavi kako je radila do sada. Velika petorka je i ove godine pružila odgovarajući kvalitet, Italija, Španija, Nemačka, to su sve velike pesme. Samim tim mislim da će naša pobeda biti slađa - rekao je Marko za Republika.rs i otkrio da poznaje Konstraktu već dugo i da postoji mogućnost za saradnju.

Foto: youtube.com

Marko Kon 2009. je izvodio pesmu Cipele

 

- Mi smo se videli na prvoj polufinalnoj večeri Beovizije, i pričali da uradimo remiks te pesme, a tad oboje nismo razmišljali da će da pobedi u Srbiji, nego hajde da radimo nešto. Mi smo se upoznali još 2009. godine kada je učestvovala na Beoviziji zajedno sa mnom, ali je tada pobedila zanimljivija pesma, moja - rekao nam je Marko kroz smeh.

Foto: ATA Images

Konstrakta večeras nastupa

 

Podsetimo, večeras u 21 čas počinje finale "Pesme Evrovizije 2022", a naš tim na čelu sa Konstraktom nastupa pod rednim brojem 24.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Hercegov grad

14.05.2022 13:36

Ako ova nasa pobedi onda je to kraj evrovizije za sva vremena!