POTEZ VESNE ZMIJANAC ZBOG PORODICE KOJI JE IZNENADIO JAVNOST: Svi se pitaju da li je moguće da je PEVAČICA OVO uradila, a da nije TREPNULA?

Autor:

Zabava

13.05.2022

15:03

Vesna Zmijanac kupila stan da bi bila bliže unucima!

POTEZ VESNE ZMIJANAC ZBOG PORODICE KOJI JE IZNENADIO JAVNOST: Svi se pitaju da li je moguće da je PEVAČICA OVO uradila, a da nije TREPNULA?

ATA Images

Vesna Zmijanac se odlučila na drastičan potez da bi bila bliža unukama, a to je da pazari novu nekretninu i to čistom lukuzu u ceni od 350.000 evra. Pevačica je u Beogradu kupila ogroman stan.

– Vesna spada u red dama koje ne žale da potroše novac na krupne investicije koje se, pre svega, tiču lagodnosti na svakodnevnom nivou. Kada je saznala da se u centru grada pravi novi ekskluzivni kompleks sa konceptom pametnih zgrada, odmah je krenula u realizaciju kupovine – počinje izvor za Svet, i dodaje:

 

 

– Želela je da ima stan u strogom centru grada kako bi joj sve bilo blizu i na dohvat ruke, posebno sada kada dosta vremena provodi i sa svojim unukama.

Izvor otkriva da se pevačica odlučila za jedan od najvećih stanova koji je bio projektovan u zgradi i da nije žalila novac kojim ga je platila.

– U ponudi su bili stanovi od 60 do 140 kvadrata, ali se Vesna odlučila za varijantu od 100. Po kvadratnom metru je plaćala 3.500 evra, ali nije brinula brigu ni oko čega. Tim arhitekata je radio na svakom detalju, a ona je samo odobravala rešenja koja su joj nuđena. Stan je prostran i osim velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, ima dva kupatila, dve spavaće sobe i dve terase. Iako je reč o strogom centru grada, zgrada ima portira, video-nadzor i obezbeđenje. Sama lamela je ušuškana i opasana ogradama, kompleks je ukrašen i zelenilom, pa pruža neophodne mir i privatnost, koji su Vesni s obzirom na njenu popularnost i prepoznatljivost bili od izuzetnog značaja.

 

 

Pevačica obožava novi komšiluk, a svako jutro pije kafu u kafiću koji se nalazi u samom kompleksu.

– Vesna je oduševljena organizacijom kompleksa u kojem sada živi. U prizemlju nove zgrade nalaze se restoran, kafe i pekara, gde ona ponekad svrati – završava izvor.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading