POZNATA PEVAČICA UMALO POGINULA: STRAVIČNI detalji izneti u javnost, PARTNER HTEO ZBOG RASKIDA DA JE UBIJE, A SADA JE USLEDIO ŠOK OBRT!

Autor:

Zabava

12.05.2022

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Đorđević umalo stradala kada je raskinula sa partnerom!

POZNATA PEVAČICA UMALO POGINULA: STRAVIČNI detalji izneti u javnost, PARTNER HTEO ZBOG RASKIDA DA JE UBIJE, A SADA JE USLEDIO ŠOK OBRT!

Foto: Printscreen

Nataša Đorđević

Pevačica Nataša Đorđević umalo je svojevremeno tragično stradala, kada je njen nevenčani suprug zakucavši se svojim automobilom u njen, želeći da ona nastrada, a sada su isplivai novi detalji.

Stravična priča izneta je u javnost.

- Iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli – rekla je jednom prilikom, a sada je dodala:

Republika

Foto: Printscreen

Nataša Đorđević

 

-Mene i danas nervira kada se pojavi taj članak, posle ne znam, deset godina, a kao da je juče bilo. Bože moj to je tako, nije baš kako pričaju ljudi, ali jeste bio težak raskid.

Ipak nakon toliko vremena sve je došlo u normalu i Nataša dana ima dobar odnos sa bivšim partnerom.

-To je bio raskid koji nije tekao baš glatko, naravno posle toliko godina naše veze. Ja sa tim čovekom imam sina, ali sada se sve sleglo. Treba svi da imamo dobar odnos i funkcionišemo kako treba zbog deteta – rekla je ona za “GrandOnline”.

Nataša danas ima 45 godina, i dalje se bavi muzikom i živi u srpskoj prestonici, ali se retko pojavljivala u medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading