GOLUBOVIĆ U "SARADNJI" SA MAKROOM, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: U pitanju je ŽENA, NEĆETE VEROVATI šta je NUDILA I ZAHTEVALA OD NJEGA!

Autor:

Zabava

10.05.2022

17:35

Golubović ispričao priču koja nikoga nije ostavila ravnodušnim!

GOLUBOVIĆ U  "SARADNJI" SA MAKROOM, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: U pitanju je ŽENA, NEĆETE VEROVATI šta je NUDILA I  ZAHTEVALA OD NJEGA!

printscreen/TVPink

 

ST/V. LUKIĆ

Kristijan Golubović

 

Kristijan Golubović u svojoj ispovesti u "Premijeri" ipričao je jednu situaciju koja ga je zadesila nakon koje su svi zanemeli.

- Za mnoge žene sam bio fatalan! Dođe baba od 70 godina, kaže mi: 'Biraj rolekse, biraj mercedesa, evo ti kuća u Oberkaselu, sve, samo budi moj!' Ja ne znam šta da radim, kažem joj: "Čibe, bre, baba!" Ta Helga je prvo bila prostituka 20, 30 godina, tamo u Nemačkoj je to bilo legalizovano odavno. Postala je makro, imala je svoje devojke, ubijala se žena od para! Mi je poplašimo dva-tri puta, ja je pokrao! Ja, lopuža iz Srbije, dođem, uzmem i vratim se nazad. Sad ona došlo mene da angažuje da je branim od mene koji sam je pokrao. Ja joj kažem: 'Ne brini, to su sitni lopovi. Budi dama, ti si puna k'o brod, šta te briga za jedan dijamant, 70.000 maraka, to će se sve nadoknaditi. Sad kupi u inat još veći, od 2.5 karata'. Ona kupila stvarno, pa joj mi uzeli i taj od 156.000 maraka - ispričao je Kristijan u jednom dahu.

Golubović je otkrio i da li se u nekom trenutku svog života pokajao za svoje postupke, i to samo zbog majke.

- Au, majka se napatila sa mnom! Jako se napatila... To je jedina žena na svetu koja je iz Beograda do Atine, a ima 1000 kilometra, dolazila 200 puta godišnje da me vidi i da me poseti u zatvoru, da me pita kako sam, da mi donese, prinese, da odnese... Svejedno što je izvor novca bio od mene. Dosta sam joj se odužio, moja majka je jednostavno bila takva. Bila je lavica koja je svoju decu uvek čuvala i kad su oni odrasli i postali veliki lavovi i lavice, ona je nastavila dalje - zaključuje Kristijan u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading