NEMA NIKOGA KRAJ SEBE, SVI SU JE NAPUSTILI: Luna Đogani POTRESLA JAVNOST, ostala SAMA bez igde ikoga!

Autor:

Zabava

10.05.2022

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je nakon ulaska u "Zadrugu" ostala sama, skoro svi prijatelji su je napustili.

NEMA NIKOGA KRAJ SEBE, SVI SU JE NAPUSTILI: Luna Đogani POTRESLA JAVNOST, ostala SAMA bez igde ikoga!

Foto: printscreen/RTVPink

Luna je potresla javnost priznanjem da je nakon Zadruge ostala bez ikoga, kao i da su je prijatelji ispratili u rijaliiti "Zadruga", a većina joj se nakon napuštanja više nikada nije javila.

- Nažalost ja nemam takvo iskustvo. Sećam se kada sam ulazila u prvu sezonu Zadruge, društvo mi je napravilo ispraćaj u rijaliti, Njih je bilo desetoro. Kad sam izašla bio ih je samo dvoje. To je tužno. Ostali se više nikad nisu javili. Razlog je bio to moje ponašanje, nisu to očekivali od mene - priznala je Luna za "Grandonline", pa dodala:

- Znaš, oni su nevini ljudi. To mi je škakljiva tema ovih dana jer sam se i skorije razočarala u neke svoje bliske ljude. Ne mogu to da svarim i progutam. Sad kad imam dete, drugačiji su mi fokusi. Ako ne umeju da ispoštuju nama važne datume, nema tu šta da se traži. Radije ću da imam jednog prijatelja, a da bude tu - izjavila je Luna, a prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Danica

11.05.2022 22:31

jao naslova hehe..nije tako rekla!