ADIL ZARAĐUJE, A EVO ŠTA ANA RADI ZA TO VREME: Ćerka Džeja Ramadanovskog UHVAĆENA OVDE, niko nije ni slutio da bi je ZATEKAO na tom mestu! (PAPARACO FOTO)

Autor: Melina GVERO

Zabava

10.05.2022

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Adil Maksutović važi za jednog od popularnijih pevača na našoj muzičkoj sceni, ali i šire, a da njegova porodica, tačnije supruga Ana i sin Adrijan, žive kao sav normalan svet, pokazuje i paparaco fotka iz gradskog prevoza.

ADIL ZARAĐUJE, A EVO ŠTA ANA RADI ZA TO VREME: Ćerka Džeja Ramadanovskog UHVAĆENA OVDE, niko nije ni slutio da bi je ZATEKAO na tom mestu! (PAPARACO FOTO)

Foto: youtube printscreen

Adil Maksutović

 Naime, ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog Ana uslikana je sa starijim sinom u gradskom autobusu na relaciji između naselja Kotež prema centru Beograda.

Ana je navodno vodila sina u nižu muzičku školu " Stanković", koju naslednik pohađa. Iako potiču iz poznate porodice, njih dvoje se opušteno voze gradskim autobusom, ne mareći da li će neko da ih prepozna.

Republika

Foto: Republika.rs

Ana Ramadanovski sa sinom

 

Inače, Džejova starija ćerka nikada se nešto posebno nije eksponirala u javnosti bez obzira na to što se, osim toga što je imala slavnog oca, i udala za veoma popularnog pevača. U žižu javnosti dospela je samo 2013, kada je prijavila supruga Adila za nasilje u porodici.

Republika

Foto: Republika

Ana Ramadanovski sa sinom

 

Ana i Adil su tada bili pred razvodom jer ju je pevač pretukao, a ceo slučaj završio je na sudu. Džej nakon toga više nije bio u dobrim odnosima sa zetom, ali Ana i Adil su, po svemu sudeći, pronašli zajednički jezik i rešili probleme. Pošto su uspeli da prevaziđu krizu, nakon pomirenja su dobili još jedno dete. Ipak, mnogi se pitaju kako danas žive budući da se na društvenim mrežama kod pevača ne mogu videti zajedničke fotografije sa suprugom. Sudeći po fotografijama, reklo bi se da je Džejova naslednica uzorna porodična žena, koja vodi računa o sinovima dok Adil odrađuje tezge i izdržava porodicu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading