NABACIVALA SE SANIJU, PA JE NATALIJA IZBACILA IZ GRUPE?! Evo šta se desilo sa Enom nakon napuštanja grupe "TRIK FX" ! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

10.05.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ena je svojevremeno napustila grupu, kako se pričalo jer se nabacivala Saniju!

NABACIVALA SE SANIJU, PA JE NATALIJA IZBACILA IZ GRUPE?! Evo šta se desilo sa Enom nakon napuštanja grupe "TRIK FX" ! (FOTO, VIDEO)

Foto: instagram.com/natalija_trik_fx

Jelena Radulović Ena je bila svojevremeno deo grupe "Trik Fx". Sani, Natalija i ona su bili veoma uspešni, snimili veliki broj hitova devedesetih, a publika ih je naprosto obožavala, međutim u jednom momentu Ena naprasno napušta grupu, kako se tada spekulisalo ona je napustila grupu jer je Nataija sumnjala da se nabacuje Saniju, pa je dobila "pedalu".

Međutim, to je samo ostalo na nivou glasina, a Ena je i više nego uspešno započela solo karijeru, te je ubrzo zatim nizala hitove, pa je kroz neko vreme napustila javni život.

Danas se pevanjem bavi van svetla reflektora i u srećnom je braku. Ena je kratko poručila da više nije deo javnog sveta.

"Hvala vam na interesovanju, ali ja sam se povukla iz javnog života. Možda jednog dana ako poludim i vratim se sceni", rekla je Ena jednom prilikom, a prenosi Puls Online.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading