PARTNER SNEŽANE ĐURIŠIĆ NAPRAVIO STUDENTKINJI DETE: Procurile NOVE INFORMACIJE, GINEKOLOG sve PRIZNAO, pevačica ZAPANJILA POSTUPKOM!

Autor:

Zabava

10.05.2022

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Milošević, partner Snežane Đurišić napravio je dete studentkinji pre par godina!

PARTNER SNEŽANE ĐURIŠIĆ NAPRAVIO STUDENTKINJI DETE: Procurile NOVE INFORMACIJE, GINEKOLOG sve PRIZNAO, pevačica ZAPANJILA POSTUPKOM!

Foto: ATA Images

Pre izvesnog vremena otkriveno je da je cenjeni ginekolog Vanja Milošević, dečko Snežane Đurišić napravio dete studentkinji, a onda je usledio neviđeni obrt. Pevačica kad je saznala, odlučila je da plaća alimentaciju tom detetu, preneo je Pink svojevremeno.

Naime, Vanja Milošević pre nekoliko godina jednoj studentkinji napravio dete, a Snežana je odlučila da mu pomogne u svemu i da mu bude podrška.

- Kada je Snežana upoznala Vanju, on je bio veoma iskren prema njoj i odmah joj je rekao da je posle razvoda od prve supruge, sa kojom je bio više od deset godina u braku, napravio još jedno dete sa devojkom koja studira. Vanja joj je sve priznao na samom početku veze, da se nakon razvoda prepustio čarima momačkog života, i počeo sve češće da izlazi. Tada je upoznao majku njegovog trećeg deteta, koja je mlađa od njega više od dvadeset godina - otkrio je svojevremeno izvor za pomenuti portal.

Republika

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Snežana Đurišić i Vanja Milošević

 

– Oni su se zabavljali skoro pola godine, a ta studentkinja, poreklom iz Kraljeva, videla je u Vanji dobru priliku. Vrlo brzo je zatrudnela s njim, a kako doktor nije želeo obavezu, njihova veza se ubrzo raspala. Ipak, on je rešio da prizna dete, dao mu je svoje prezime i pristao da plaća alimentaciju- rekao je izvor, a nakon što su ušli u vezu, rodila se i beba, te je Snežana odlučila da daje alimentaciju u vrednosti od 80.000 dinara, anjegova iskrenost ih je nakon toga još više zbližila kao par.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading