Darko Lazić NAPRAVIO OGROMAN CEH, PA ZBRISAO: Pevač bančio i pijančio za 2.000 EVRA?

Autor:

Zabava

10.05.2022

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić šokira javnost svojim ponašanjem.

Darko Lazić NAPRAVIO OGROMAN CEH, PA ZBRISAO: Pevač bančio i pijančio za 2.000 EVRA?

Foto: printscreen/pinktv

Darko Lazić ne prestaje sa svojim ispadima, a ovaj najnoviji nas i ne čudi s obzirom na ozbiljne prekršaje koje pravi, uglavnom u automobilu, zbog čega je nedavno bio hapšen.

Pevač je jako dugo u velikim dugovima, a kako navodi Kurir, dužan je i vlasniku jedne diskoteke u Ofenbahu, gde nije platio račun za piće.

Darko je pre nekoliko meseci bio na tezgi jednog kolege u ovom nemačkom gradu,a kao kao pravi džek naručivao je ture, pio se viski, ali i votka, konjak, pivo, gazirani sokovi i kisela voda, a račun je bio jako visok.

Foto: ATA Images

Darko Lazić nije platio račun u lokalu

 

- Darko je bio najveseliji, posebno kada ga je uhvatio alkohol. Čašćavao je konobare, svako malo im je davao bakšiš kad su dolazili. Pilo se dosta, celu noć su proveli u diskoteci i sve vreme su nazdravljali, slao je ture i prijateljima za stolom pored. Ceh je bio preko dve hiljade evra - navodi izvor i dodaje:

- Tada je rekao da nema dovoljno para, da je izveo društvo, kao i da će da plati dug naredne nedelje kada bude prolazio tuda, jer ima nastup. Posle toga se nije javljao, iako su ga u nekoliko navrata zvali i tražili mu da izmiri dug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading