Srpska predstavnica napravila POMETNJU u Torinu: Konstrakta ISKOPIRALA Megan Markl!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

10.05.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta se pojavila u posebnom izdanju i sve šokirala.

Srpska predstavnica napravila POMETNJU u Torinu: Konstrakta ISKOPIRALA Megan Markl!

Foto: Profimedia

Srpska predstavnica na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrovizije Ana Đurić Konstrakta prošetala je prekjuče tirkiznim tepihom obučena kao supruga princa Harija Megan Markl, pa je napravila pravu pometnju! Ona se pojavila u belom kostimu i s belim šeširom, a njen prateći tim je bio u crnim kostimima, u sličnom stajlingu koji naši predstavnici imaju na evrovizijskoj sceni. Na društvenim mrežama fanovi Evrovizije odmah su počeli da porede njihove stajlinge, pa su pisali da je Konstrakta htela da napravi foru s kostimom koji je Megan ponela još 2019, povodom Dana Komonvelta u Vestminsterskoj opatiji.
Srpska predstavnica dobila je samo pozitivne komentare povodom ovog gesta s obzirom na to da su svi upućeni u to da u svojoj pesmi "In corpore sano", pominje vojvotkinju od Saseksa i tajnu njene zdrave i prirodne kose.

Foto: Profimedia

Konstrakta kao Megan Markl

 

Ana Đurić Konstrakta jedna je od intrigantnijih takmičara na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu, pa se pripadnici sedme sile okupe oko nje čim se pojavi na javnim okupljanjima.

Ana je prilikom jednog intervjua otkrila da je bila kod proročice da bi joj pogledala natalnu kartu, ali je zaboravila detalje.

Foto: Profimedia

Megan Markl prva ponela ovu kombinaciju

 

- Bilo je zabavno ići kod proročice jer to nikada pre nisam radila, međutim, ne sećam se šta mi je sve rekla. Čitala mi je natalnu kartu, ali nije spomenula ništa što se tiče odlaska na Evroviziju. Ne znam kako to nije videla, ipak je ovo lepa i velika stvar i za mene i za moju zemlju - rekla je Konstrakta, pa je dodala:

- Moja ekipa i ja smo uigrani, tako da samo čekamo drugo polufinalno veče da se predstavimo u najboljem svetlu. Sve je spremno za nastup, ovde su ljudi vrlo srdačni i na nekoliko mesta bili smo prava atrakcija. Verujem da će sve dobro proći, naše je da damo sve od sebe.

 

 

Foto: Profimedia

Konstrakta, umetnica

 


Inače, Konstrakta neće imati previše izmena u svom nastupu, ali će biti novih detalja u koreografiji.

Foto: Profimedia

Konstrakta i njen tim

 


Organizatori cenzurisali albansku predstavnicu


Organizatori Evrovizije cenzurisali su nastup albanske predstavnice Ronele Hajati, zbog čega je u poslednjem trenutku bila prinuđena da promeni scenski nastup na ovogodišnjem takmičenju. Ronela se na tirkiznom tepihu namerno pojavila u novom kostimu, koji prekriva celo telo, a sve zbog toga što joj je skrenuta pažnja na to da se previše razgolitila. Kako su preneli mediji u Italiji, pevačica je besna jer je njen nastup cenzurisan zbog previše slobodnog kostima, pa je odlučila da isprovocira masu i skroz se pokrije, te su okupljeni jedva prepoznali da se radi o albanskoj predstavnici. Na glavi je nosila kockasti detalj koji joj je doslovno prekrio celo lice, a obukla je kostim koji prekriva celo telo.

Italijanskom predstavniku prekinuli intervju


Na ceremoniji otvaranje ovogodišnje Evrovizije došlo je do malog incidenta dok su italijanski predstavnici Mahmud i Blanko davali intervju. Iz publike nepoznati muškarac je počeo da viče na predstavnika zemlje domaćina, pa je napravljena pauza. Jedan od voditelja "tirkiznog događaja" Gabrijel Korsi sklonio se u stranu hitrim pokretom i rekao Mahmudu i Blaknu da ne moraju da odgovore na neprimerene komentare koji su se čuli, pa je uspeo da smiri situaciju.
Nepoznati muškarac je brzo uklonjen sa mesta događaja, ali ne mirno jer se otimao iz ruku obezbeđenja dok ga je sklanjalo s tirkiznog tepiha. Voditeljka Karolina Bi Domeniko je objasnila publici da je napadač imao poruku za predstavnike Evrovizije, a to je da više pričaju o klimatskim promenama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sojka

15.05.2022 18:51

Reče neko iz sela odakle su Ignjatovići, da je Anina baba Desanka bila vračara u selu. Nije ni čudo što je išla "kod proročice"... A i otac joj Slobin čovek!? A kopirati Megan markl je jadno...bolje da je obukla stilizovanu narodnu nošnju.