ISPLIVALI NOVI DETALJI O KONSTRAKTI: Umetnica se ZALJUBILA na PRVI POGLED, A ONO ŠTO JE PRIZNALA JAVNO je sve ostavilo BEZ TEKSTA!

Autor:

Zabava

09.05.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta je u nesvakidačnjem intervjuu otkrila detalje koje niko nije znao!

ISPLIVALI NOVI DETALJI O KONSTRAKTI: Umetnica se ZALJUBILA na PRVI POGLED, A ONO ŠTO JE PRIZNALA JAVNO je sve ostavilo BEZ TEKSTA!

Foto: printscreen/youtube.com

Konstrakta, srpska predstavnica na Evroviziji

Ana Đurić Konstrakta naša predstavnica jedna je takmičara koji su privukli najviše pažnje na ovogodišnjoj Evroviziji u Italiji. 

Poznati bloger koji stoji iza Jutjub kanala ESC Bubble, istakao je da je morao da smisli nov način da intervjuiše našu predstavnicu jer mu je bila više nego intrigantna, pa je odlučio da sa njom igra "Nikada nisam".

Ana je u ovom intervjuu otkrila da se zaljubila na prvi pogled u svog supruga, ali i priznala da je bila kod proročice, iako se kako kaže ne seća šta joj je tada rekla.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Ana Đurić Konstrakta

 

- Videla sam ga u amfiteatru, i jednostavno sam znala, kao što znam i sada - objasnila je Konstrakta.

Konstrakta je navela takođe da nikada nije videla duha ali je priznala da je bila kod proročice.

- Bilo je zabavno, ali ne sećam se šta mi je rekla. Čitali su mi i natalnu kartu, ni tu se ne sećam šta su mi rekli - nasmejala se naša predstavnica, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading