Miloš Bojanić ŠOKIRAO priznanjem o DRUŽENJU sa SURČINSKIM KLANOM: Folker otkrio detalje o Šijanu za koje niko nije znao! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.05.2022

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Miloš Bojanić priznao sve o saučesništvu sa surčinskim klanom!

Miloš Bojanić ŠOKIRAO priznanjem o DRUŽENJU sa SURČINSKIM KLANOM: Folker otkrio detalje o Šijanu za koje niko nije znao! (FOTO)

Foto: Instagram.com, ATA images

Folker i pevač narodne muzike Miloš Bojanović devedesetih godine bio je u epicentru njegove populanornosti omiljen među ,,opasnim momcima" koji su ,,vodili" beogradske klanove. On se prisetio davnih dana, te nije sakrio da je bio blizak sa članovima surčinskog klana, čiji je član bio i pokojni muž pevačice Goce Božinovske, Zoran Šijan

On je otkrio da su oni zajedno sa pevačicom dolazili u njegovu vili na crnogorskom primorju, a sada je prepričao situaciju u kojoj su zamalo poginuli.

Foto: youtube.com/RUDAR 7

Zoran Šijan

 

 

- Ranije su mnoge kolege muzičari bili kod mene na letovanju, dolazili su Sanja Đorđević, Goca Božinovska, njen muž Šijan i Lumun. Jedno veče oko ponoći trebao da sam da vozim Šijana i Limuna u Kotor, i pored svih velikih automobila, u tom trenutku mi je na raspolaganju ostao samo golf sa kojim smo krenuli na put - priseća se Bojanić i objašnjava da im se Goca neplanirano pridružila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miloš Bojanić

 

- Goca je u jednom trenutku rekla kako nije trebala da pođe sa nama, jer su sutradan ona i Sanja Đorđević trebale da ustanu u četiri sata ujutro. Miloš se tada našalio s njom, ali umalo da baš u tom trenutku izgubi glavu.  Pitao sam je da neće njih dve slučajno kod Svetog Vasilija, a ona kaže da su to planirale. E, tada sam ja onako bezobrazno rekao: "E, ako vam on ne pomogne, vama dvema niko neće pomoći". Ja sam se stvarno šalio kada sam to rekao, ali bilo je kasno - nastavio je Miloš, koji se na trentak zaustavio, a onda opisao detalje stravične nesreće:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miloš Bojanić

 

- Dve sekunde kasnije, iz krivine nailaze farovi, automobil udara direktno u nas. Njih dvojica su bili lakše povređeni, Goci, naravno, ništa jer ona hoće pod Ostrog. A ja, samo što nisam ceo polomljen, ubijen od glave do pete, auto smrvljen. Niko nije verovao da je iz tog auta neko izašao živ. Sve me bolelo, bile su to ozbiljne pobrede i oporavak je je dugo trajao. Kada sam se oporavio, prvo sam otišao pod Ostrog da se izvinem Svetom Vasiliju. Plakao sam kao dete. Brzo nakon toga sam odlučio da potražim i ženu, moju Branku - završio je Bojanić za Kurir. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading