SANDRA REŠIĆ NIJE NINOVA BIOLOŠKA ĆERKA?! DNEVNIK POKOJNOG PEVAČA otkrio VELIKE TAJNE, a ono što je najviše želeo NIJE USPEO DOČEKA!

Autor:

Zabava

04.05.2022

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nino Rešić je do smrti pisao dnevnik.

SANDRA REŠIĆ NIJE NINOVA BIOLOŠKA ĆERKA?! DNEVNIK POKOJNOG PEVAČA otkrio VELIKE TAJNE, a ono što je najviše želeo NIJE USPEO DOČEKA!

Foto: E-Stock

Nino Rešić

Popularni folker Nino Rešić preminuo je u 43. godini, a za njega je ostala bogata karijera, i brojne kontroverze koje svako malo isplivavaju. Otkriveno je da je za života pisao dnevnik u kome su tajne iz njegovog privatnog života, što se tiče porodice, a pesme koje je pripremao nije uspeo da objavi jer nas je prerano napustio.

Pevač je u jeku slave dostigao sam estradni vrh i bio najbolje plaćen pevač, ali lični i porodični problemi uticali su na to da njegova karijera krene nizbrdo, te da se oda alkoholu.

Nino se ženio tri puta, i u svakom braku dobio po jednu ćerku - Amelu, Sandru i Tamaru. Sandra je pre par godina krenula stopama svog pokojnog oca i započela muzičku karijeru u takmičenju "Zvezde Granda".

Republika

Foto: Youtube

Nino Rešić

 

Pevač je sve do smrti vodio dnevnike koji sadrže sve detalje iz njegovog privatnog života, a velika prašina podigla se kada su počele da kruže glasine da Sandra nije njegova biološka ćerka.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sandra Rešić

 

Ninov nekadašnji menadžer i veliki prijatelj Nermin Ademović otvoreno je pričao o tome.

- U svoj dnevnik je beležio sve o svom životu i taj dnevnik krije velike tajne, znam da sam ga ja bio uzeo i hteo da dam njegovoj kćerci Ameli koja je živela u Americi, ali ona nije htela doći po njega. Posle sam hteo da objavim CD sa njegovim pesmama koje je nameravao da izda, ali sam odustao od toga jer bi krenule priče da hoću da zaradim na njegovom imenu - rekao je svojevremeno Ademović i otkrio kada se Ninovo zdravstveno stanje pogoršalo. 

- Nino nije hteo da ide kod doktora iako je imao jake bolove i česte napade. Nino je jedva hodao, uz našu pomoć je došao do auta i tada smo ga odvezli u bolnicu u Bjeljinu, tamo su nam rekli da ga odmah odvezemo do hirurgije. On više nije mogao da hoda te smo stavili u invalidska kolica i brzo odvezli na odeljenje. Prošla je ponoć, ali mi nismo imali nikakvih vesti, nismo ni slutili da će se desiti ono najgore. U tom trenutku se pojavio doktor i rekao nam ono što nismo hteli da čujemo “Izgubili smo ga, pokušali smo reanimaciju ali nije reagovao”, i dalje je bila tišina, ja nisam mogao da verujem da čujem tako nešto - priča Ninov menadžer, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading