FOTKA NINE RADULOVIĆ JE SVE OTKRILA: Evo šta je voditeljka KRILA, isplivao NEOBORIV DOKAZ koji je ZAPANJIO JAVNOST! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.05.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija Nine Radulović rekla je mnogo!

FOTKA NINE RADULOVIĆ JE SVE OTKRILA: Evo šta je voditeljka KRILA, isplivao NEOBORIV DOKAZ koji je ZAPANJIO JAVNOST! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Nina Radulović

Fotografija Nine Radulović od pre par godina u mnogome govori da možda ipak jeste uradila silikone svojevremeno kao što se spekulsalo.

Naime, na fotografijama koje je u poslednje vreme objavljivala u kupaćem izgled Nine Radulović oduzima dah. Međutim, jedna starija fotografija, koja u poslednje vreme kruži mrežama, navela je mnoge da se zapitaju da li se voditeljka podvrgla estetskoj korekciji.

 

 

Kada se 2014. godine u medijima neprekidno govorilo o njenoj operaciji grudi Nina je odlučila da se ovim povodom ne oglašava. Na pitanje da li je išta menjala na u svom izgledu, odgovor još uvek nije poznat, ali je činjenica da svojom figurom i lepim licem, pleni pažnju gde god se pojavi.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nina Radulović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (5)

Loading
Oslobodilac

02.05.2022 12:29

Za sex stvorena svaka cast

Seka

02.05.2022 12:46

Naravno da je išla! I to je stavila barem 6 kila u svaku. Uživo izgleda zastrašujuće!!

Odgovori 19 5
Vladimir Putin

02.05.2022 15:14

Prskano voce 🤣

Kiza

02.05.2022 15:19

J... bi je ja