NEDA UKRADEN KAKVU JAVNOST DO SADA NIJE VIDELA: Nakon ovog prizora su svi ostali ZATEČENI i pitaju se samo JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.05.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala slika Nede Ukraden kao male devojčice!

NEDA UKRADEN KAKVU JAVNOST DO SADA NIJE VIDELA: Nakon ovog prizora su svi ostali ZATEČENI i pitaju se samo JEDNO! (FOTO)

Foto: ATA Images

Neda Ukraden se rodila u Hrvatskoj, ali je provela veći deo detinjstva u Višegradu, gde se zaljubila u miziku i naučila da igra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Upravo iz tog vremena pevačica je objavila dirljivu fotografiju. Naime, ona je prikazala kako je izgledao njen prvi prvomajski uranak. Roditelji Nede Ukraden u svom naručju drže preslatku devojčicu koja je dočekala svoj prvi praznik rada uz pesmu: "Ustaj curo mala,ružo procvetala, već je zora rana Drinu obasjala".

Neda je danas zahvalna na svakom trenutku koji je sa roditeljima provela i sa setom se seća tih davnih, lepih dana, a nakon prizora Nede Ukraden kao malene devojčice, svi se pitaju jedno, a to je da li je moguće da se nije toliko promenila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading