Jovana Jeremić UDARILA po ženama koje partneri IZDRŽAVAJU! Odvratno, nikada ne bih dozvolila da mi dotura PARE kroz prozor kao SPONZOR!

Autor:

Zabava

01.05.2022

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić progovorila o braku i novom partneru.

Jovana Jeremić UDARILA po ženama koje partneri IZDRŽAVAJU! Odvratno, nikada ne bih dozvolila da mi dotura PARE kroz prozor kao SPONZOR!

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku i ko jasno i otvoreno iznosi svoje stavove, te je tako iskreno govorila i o novoj vezi, braku, ali i greškama koje je napravila.

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

- Vrlo je važno da žena bude samostalna, pogotovo ako je moderna, razvedena žena s tradicionalnim sistemom vrednosti. Žena je glavni oslonac detetu, a muškarci su možda dobri muževi, ali su u devedeset odsto slučajeva očajni očevi. Žena mora da ima svoj posao, svoj stan, svoj automobil - rekla je Jovana, pa otkrila da li bi pristala na to da joj partner daje novac:

Republika

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić o partnerima

- Nikad ne bih dozvolila da me partner izdržava i da mi dotura pare kao sponzor. To mi je odvratno. Ukoliko bih pronašla partnera koji je mnogo jači od mene, pristala bih da živim u njegovom svetu jer mi je dosta slabića i toga da ja budem ta koja vuče. San mi je da upoznam nekog ko ima sve svoje i kome ne treba moj svet - zaključila je voditeljka, prenosi Alo.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić se razvela

Kako se nedavno razvela, voditeljka je sada otkrila da je na brak stavila tačku kada je shvatila da nedostaju ključne stvari.

- Lepo je biti u braku kada se ljudi iskreno vole, kada se ne varaju i kada postoji neraskidiva povezanost. Izašla sam iz braka kada sam shvatila da to nemam, a ja čvrsto verujem u ljubav za ceo život. Nije bilo poente ostajati u odnosu koji nije zdrav i treba otići kada ljubavna priča postane bolesna. Imam mnogo udvarača, ali ću sledećeg partnera predstaviti kad se drugi put udam,

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sas

01.05.2022 09:45

A šta bi nakazo da posao nemaš..?

ana

01.05.2022 12:22

u potpunosti se sazem