Pevačica ZATEKLA MUŽA SA ŠVALERKOM! Šikica podivljala, uzela MOTKU I IZBACILA IH NAGLAVAČKE!

Autor:

Zabava

28.04.2022

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Jovanović Šikica ispričala je situaciju koja ju je zadesila.

Pevačica ZATEKLA MUŽA SA ŠVALERKOM! Šikica podivljala, uzela MOTKU I IZBACILA IH NAGLAVAČKE!

Foto: printscreen yotuube/rts najlepse narodne pesme

Pevačica Snežana Jovanović Šikica šokirala je izjavom u kojoj tvrdi da je njen muž mnogo varao, te je iskritikovala mlađe generacije. 

- Moj muž je imao 99 švalerki. Koliko hoćeš. Konobarice, gazdarice, šankerice. Nek je živ i zdrav, šta ga briga. Svaka žena mora to da prođe u životu. E sad zavisi kakva je žena. Ove mlade neće ništa da trpe. Ako si ti prevario, sad ću i ja - ispričala je Šikica za Kurir i dodala:

Foto: youtube.com/printscreen

Snežana Jovanović Šikica folkerka

- Koliko sam ih puta našla. Bio je jedan moj kućni prijatelj, bio je bokser. Dolazio je stalno kod mene kući. Jedno jutro ja dolazim i vidim nema mi čoveka kući. Ja tu uvatim taksi i odem na splav, pravo tamo gde znam gde je. Vidim 7 sati ujutru oni izlaze iz kafane, moj muž sa švalerkom za ruku. Ovaj bokser kaže to je moja devojka. Ja sam mu tu rekla šta tvoja devojka, a Buca je vodi za ruku i udarim ga. On je na to rekao: "Snežana svaka ti čast" - istakla je Šikica.

Pevačica je ispričala urnebesnu situaciju u kojoj je zatekla muža sa ljubavnicom.

- Jednu sam sa motkom udarala. Došla je jedna kod mene kući i rekla gde je Buca treba da idemo na put. Kakav put mamu ti j*ebem. Nije htela da izađe iz sobe i ja uzmem motku i izbacim je. Kakav bre put j*ebem li ti lebac - šokirala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading