Advokat Darka Lazića otkrio NEPOZNATE DETALJE slučaja: Pozitivan je na NARKOTIKE, ali ih nije uzimao, popio je piće iz POGREŠNE čaše!

Autor:

Zabava

27.04.2022

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Darka Lazića otkrio detalje hapšenja.

Advokat Darka Lazića otkrio NEPOZNATE DETALJE slučaja: Pozitivan je na NARKOTIKE, ali ih nije uzimao, popio je piće iz POGREŠNE čaše!

Foto: ATA Images

Darko Lazić

Darko Lazić jutros je uhapšen zbog prebrze vožnje, pronađenih promila u krvi i pozitivnog testa na drogu. Priveden je u policijsku stanicu Novi Beograd, odakle je sporveden kod sudije za prekršaje, a sada je njegov advokat za naš portal otkrio sve detalje slučaja.

Republika

Foto: Republika.rs

Darko Lazić uhapšen jutros

- Darko Lazić je danas oko 16h priveden u zgradu Prekršajnog suda u Beogradu u Savskoj ulici. Dao je odbranu dežurom sudiji gde je u celosti priznao izvršenje prekršaja vožnje bez vozačke dozvole, uz napomenu da poseduje vozačku dozvolu u inostranstvu koju još nije uspeo da preuzme. Takođe, priznao je da je popio nekoliko alkoholnih pića pre polaska i nije sporio visinu izmerenog alkohola. Tačna je činjenica da je prilikom uzorkovanja droga test pokazao da je pozitivan na prisustvo narkotika, ali Darko se tom testu dobrovoljno podvrgao, maksimalno je sarađivao sa radnicima policije, znajući da nista od narkotika nije konzumirao, tako da ostaje pitanje kako se narkotik pronašao u njegovom organizmu - priča advokat i dodaje:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić priznao krivicu

- Pretpostavljao je da se radi o nekom nesporazumu, pogrešno uzetom čašom pića, jer je u društvu bilo mnogo nepoznatih lica, ali je prihvatio da se ova agonija završi danas i maksimalno je novčano kažnjen ukupnom kaznom od 200.000 dinara. Dodao bih samo da su navodi da se bahato ponašao u policijskoj stanici neistina i da se oko celog slučaja podigla bespotrebno velika drama, kao i da će za prekoračenje brzine darko platiti mandatnu kaznu u iznosu od 10.000 dinara - zaključio je Darkov advokat za Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sale

28.04.2022 08:21

Uhapsite advokata zato sto laze. PIO iz tudje case hahaaaaaaa

Bosko

28.04.2022 09:33

Sije mu ga Djura. Pio iz tudje case.