Pevačica SVEDOČILA NASILJU: Brutalna tuča na Ibarskoj magistrali, letele su čaše, flaše i stolovi! JEZIVO!

Autor:

Zabava

24.04.2022

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Jovanović Šikica prisetila se jedne veoma neprijatne situacije tokom njenog nastupa u kafani.

Pevačica SVEDOČILA NASILJU: Brutalna tuča na Ibarskoj magistrali, letele su čaše, flaše i stolovi! JEZIVO!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Snežana Jovanović Šikica ispričala je nimalo naivnu situaciju u kojoj se našla kada je nastupala u jedoj kafani.

- To je bilo u kafani Čergi na Ibarskoj magistrali. Bila sam tada trudna sa drugim sinom i policija je došla u 4 sata ujutru da me odvede do Čukarice zbog tog dečka koji je izgubio oko - šokirala je Šikica i dodala da je sukob nastao jer je momak prišao pogrešnim devojkama.

Foto: printscreen yotuube/rts najlepse narodne pesme

Snežana Jovanović Šikica o tuči 

- Tu su bili dva drugara taksista koji su došli sa devojkama, tada su bili žestoki momci sa Petlovog brda. Kada je došao taj dečko, on je krenuo da se mota oko tih devojaka. Naravno, ispala je tuča. Tukli su se samo tako, letele su čaše, flaše i stolovi. Dečko se samo vratio da pogleda nešto i u tom trenutku ga je udarila flaša zbog koje je izgubio oko. Ja sam rekla na suđenju da ništa nisam videla. Što i jeste tako jer sam pobegla u kujnu i sakrila se - ispričala je Šikica za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading