"Ja sam primljena LEGALNO, za razliku od njegove drugarice..." Jovana Jeremić razvezla jezik o Mariji Veljković, pa Ćertiću zapušila usta zauvek! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.04.2022

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić uzvratila je žestoko kaskaderu Urošu Ćertiću, nakon što ju je nazvao ,,dvorskom ludom".

"Ja sam primljena LEGALNO, za razliku od njegove drugarice..." Jovana Jeremić razvezla jezik o Mariji Veljković, pa Ćertiću zapušila usta zauvek! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen, Youtube.com printscreen

Uroš Ćertić, Marija Veljković, Jovana Jeremić

Kaskader Uroš Ćertić pokuašo je da uvredi voditeljku Pink televizije Jovanu Jeremić, zbog reči koje je ona uputila koleginici Mariji Veljković, zbog navodne afere sa njim. Međutim, voditeljka Pink nije mu ostala dužna, pa se odmah oglasila i htela je da mu sve saspe u lice. 

Republika

Foto: ATA Images

Uroš Ćertić

 

Jeremićeva se oglasila, a tom prilikom mu je žestoko odbrusila, budući da je on kao muškarac uvredio ženu nazivajući je ,,dvorskom ludom".

- Urošu Ćertiću, koji nisi informisan, ja sam radila na RTS-u, za razliku od tvoje drugarice Marije Veljković, za koju se ne zna kako je primljena na RTS. Za tvoju informaciju, Jovana Jeremić je prošla konkurs od 17.000 ljudi na RTS, i ušla u deset najbolji TV lica gde je volontirala za Beogradsku hroniku i Jutarnji program. A nakon toga sam puštena niz vodu kada je Tijanić preminuo jer nije bilo mesta. Ja sam, za razliku od njegove drugarice za koju se ne zna kako je primljena, primljena preko legalnog konkursa. Sve znači što je rekao, pada u vodu - rekla je Jovana za Kurir i dodala je:

Republika

Foto: Youtube.com printscreen, Instagram.com

Uroš Ćertić, Jovana Jeremić i Marija Veljković

 

- Što se tiče mog fizičkog izgleda, o njemu govore moje naslovne strane i rejtinzi. Ne bih se previše obazirala na komentare nevidljive zamene na filmu i u životu kao što je Uroš Ćertić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Pierre

24.04.2022 18:55

Jeremicka o'ladi malo ! Pljuvanje po drugima ,samo govori sve najgore o tebi . Poseti nekog' psihologa , ili cak i vise njih da ti postave dijagnozu , jer tvoje ponasanje odaje tesku patologiju kompleksa . Mozda ti daju neki "prasak" za smirenje !

Odgovori 24 2
Boban

24.04.2022 19:44

Uros je ****U PRAVU !******** Ta glavata plovka misli da je pametna. Svakodnevno od sebe pravi budaletinu. Uz to je drska i agresivna.

Odgovori 26 1