EKIPA REPUBLIKA TV-a, želi vam srećan VASKRS (VIDEO)

Autor: REPUBLIKA TV

Zabava

24.04.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa REPUBLIKA TV-a, želi vam srećne vaskršnje praznike, da današnji dan provedete u miru i veselju sa vašim najmilijima!

EKIPA REPUBLIKA TV-a, želi vam srećan VASKRS (VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Dragi naši čitaoci ali i gledaoci, mala ali vredna ekipa REPUBLIKA TV-a, spremila vam je jedno malo iznenađenje kao zahvalnost što pratite naš rad. 

Naime, danas pravoslavni vernici proslavljaju Vaskrs, a tim povodom naša ekipa uradila je vaskršnje fotografije kako bi vam se zahvalila što iz nedelje u nedelju ste naši verni gledaoci projekata "Ispovesti", "U trendingu sa Republikom", "Lično sa...", "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević", kao i "ASTRO VODIČ".

Foto: ST/D. KADIĆ

Ekipa Republika TV-a, Jovana, Marko, Aleksandra, Melina i Dušan

 

Ali, nije na odmet dok gledate ove lepe fotografije, da vas podsetimo čime se mi bavimo već punih deset meseci. 

 

Video produkcija portala Republika.rs i dnevnih novina Srpski telegraf, Republika TV, zvanično je počela sa radom 1. juna 2021. godine. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Voditeljke REPUBLIKA TV-a, Aleksandra, Jovana i Melina

 

Za samo deset meseci intezivnog rada ostvarili smo vidljive rezultate, a kroz naš studio i  naše formate prošlo je preko 100 ličnosti iz sveta estrade, sporta, politike kao i mnogih drugih oblasti. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Jovana Ljubisavljević, voditeljka REPUBLIKA TV-a

 

U našem studiju snima se i realizuje nekoliko formata. U skladu sa temom emisije tu je i raznovrsna scenografija, kao i izgled samog formata. Kroz video format "Lično sa...", vodi vas Marko Pantić, koji kroz ovaj video format saznaje odgovore na pitanja koja se našim estradnjacima retko postavljaju.

Foto: ST/D. KADIĆ

Marko Pantić, urednik zabave Republika TV-a

 

Za "ISPOVESTI", zaduženi su Melina Gvero, Aleksandra Ivanović i Dušan Lukić. Koji subotom od 20 časova, donose neispričane životne priče srpskih džetsetera. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Novinari i voditelji formata "ISPOVESTI", Melina Gvero, Dušan Lukić i Aleksandra Ivanović

 

Za "Minsko polje sa Jovanom Ljubisavljević", zadužena je Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica rijaliti šou programa "Zadruga", čiji je termin rezervisan za četvrtak od 20 časova. Jovana je do sada ugostila preko 20 bivših učesnika rijalitija, članova porodice aktuelnih zadrugara kao i novinara, pevača, koji prate pomenuti rijaliti. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Jovana Ljubisavljević, voditeljka "Minskog polja" i formata "U trendingu sa Repubilkom"

 

Jovana je takođe i u formatu "U trendingu sa Republikom", sa Markom Pantićem. Ponedeljkom od 17 časova, ovaj dvojac rekapitulira najinteresantnije događaje iz života naših javnih ličnosti. A, koji su se po našem mišljenu našli na našoj trending listi. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Jovana Ljubisavljević i Marko Pantić

Dok svake nedelje u 21 čas imate priliku da gledate naš  "ASTRO VODIČ", čiji je domaćin Gordana Goca Dragišić.

Mlada i vredna ekipa Republika TV-a, trudi se da pored aktuelnih formata iz naše produkcije isprati i sva ostala kako gradska, državna ali i događanja van granica naše zemlje, koje pored naših novinara prate i novinari portala Republika.rs, kao dnevnih novina Srpski telegraf. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Ekipa emisije "ISPOVESTI", Melina. Dušan i Aleksandra

 

Sebi smo zadali cilj, a vi ste ti koji nam svojom podrškom dajete vetar u leđa! Naš Jutjub kanal raste iz dana u dan, i to zahvaljujući baš vama! 

Foto: ST/D. KADIĆ

Jovana Ljubisavljević i Marko Pantić

 

Ako još niste, zapratite naš Jutjub kanal REPUBLIKA TV, gde vas svakodnevno očekuje raznovrsni video sadržaj! Mi smo tu za vas, i zbog vas 24 časa, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini!

 

Ekipa REPUBLIKA TV-a, želi vam srećan VASKRS! 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sava

24.04.2022 08:33

Sjajna ekipa mladih i nadarenih ljudi. Sretan Uskrs i vama!