Era RASKRINKAO Gavrilovića! Ojdanić otkrio ISTINU o ŠIŠANJU na nastupu: LAŽE PAS, LJUBOMORAN JE NA MENE!

Autor:

Zabava

21.04.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić otkrio istinu o nastupu sa Ivanom Gavriloviće.

Era RASKRINKAO Gavrilovića! Ojdanić otkrio ISTINU o ŠIŠANJU na nastupu: LAŽE PAS, LJUBOMORAN JE NA MENE!

Foto: ATA Images

Pevač Ivan Gavrilović podigao je prašinu kada je ispričao jednu situaciju sa nastupa devedesetih, na kom je bio sa Erom Ojdanićem, te rekao kako su ih drogirani gosti maltretirali, Eru šišali naćelavo, a njega terali da peva do jutra držeći mu pištolj na čelu.

Republika

Foto: ATA Images

Ivan Gavrilović o nastupu devedesetih

Ovo je šokiralo čitavu javnost, a onda se za naš portal oglasio i Era koji je demantovao čitavu priču i otkrio o čemu se tačno radi.

- Ivan je moj veliki drugar i pravi za*ebancije. To nije istina, laže taj mali pas iz ljubomore jer sam ja uvek bio u prednosti u odnosu na njega kada su ribe u pitanju, više su hteli mene i on mi sada vraća - priča Era u svom stilu i otkriva da li je ikada imao neki problem na nastupu:

Republika

Foto: Instagram.com

Era Ojdanić o Ivanu Gavriloviću

- Nikada nisam imao problem, bilo je ono na Tresijama na Kosmaju pre nekoliko godina, inače nikada. Mene ljudi vole širom Evrope, nema potrebe za bilo kakvim neprijatnim scenama - zaključio je Ojdanić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading